Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: powrót anime
dawać db do tv !!!!!!!!!!! Będzie bardzo fajnie jak db najwspanialsze anime po latach powróci do tv
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Czyżby? Inni równierz sie powtarzają pisząc za dużo razy prosimy
powrót dragon balla
Nie moge się doczekać kiedy dragon ball powróci po latach do tv . Mam tylko nadzieje ze ze bedzie db puszony o dobrej godzinie
Re:
Prorok tu nie chodzi o to ze telewizja nie chce wyemitowac dragon balla tv analizuje podpisy. Czemu z góry zakładasz ze my jestesmy bardzo naiwni podpisując petycje? Jak bys był prawdziwym fanen db to byłbyś cierpliwy i miał nadzieje ze db bedzie puszczony zmieniłes zdanie jak rekawiczki . Nie naurzucaj innym swej woli tym co petycje podpisują .
Naprawdę was wszystkich nie rozumiem czemu petycji nie chcecie podpisywać . Dragon ball jest zajebisty to jest prawda . A poparu miesiącach zmieniacie zdanie i piszecie ze nie ma szans na wymitowanie . Bądzccie cierpliwi i miejcie na dzieje na wyemitowanie db . Prawdziwi fani db zachowują cierpliwosc i mają nadzieje na wemitoanie db .A ci co piszą po paru miesiącach ze nie ma szans na wymitowanie db to nie mogą byc fani db
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Please
Re: Re: Re: Please
#1011: Nie chce mi sie wiezyć ze tv4 czyta komentarze!? - Re: Re: Please
Bądz cierpliwy i miej nadzieje na wyemitowanie db . Jestem pewny ze stacja tv 4 nie olewa nas fanów db i analizuje petycje a takze czyta komentarze
Re: Re:
powrót db
Niech db powróci do tv mineło szmat czasu kiedy był puszczony w telewizji miło bedzie wróvov do wspomnień z dzieciństwa
Re: Re: Re:
kolego Nie mam cyfrowego polsatu . I nie moge sie doczekac kiedy db wróci na antene
Mam nadzieje ze db powróci po latach nieobecności do tv oby tylko puszczali o odpowiedniej godzinie . Mysle ze godzina 20 to odpowiedni czas gdyz nie ma nic ciekawego do oglądania wieczorami
Mam wielką nadzieje ze stacja tv 4 nie wywiedzie nas fanów w pole jesli chodzi o dragon balla i puszczą w tv
| This discussion has been closed. |
Re: Please
#1000: Laruso - Please
A skąd mozesz wiedziec ze nic to nie da ?