Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Re: Re: Re: Re:
teraz masz 9 powodów dla których db mósi wrócic do tv . I co ty na to ???
I 10 powód. Dragon Ball zawiera w sobie coś jak byś oglądał każdy rodzaj jakiegoś filmu. Czyli można się przy nim pośmiać, płakać, przeżywać i nawet czuć się jakbyś oglądał jakąś nowele bo miłości też tu nie brakuje. Nasunął mi się 11 powód. Dragon Ball jest już praktycznie na liście klasyki. I jak stare hity Disneya czy Warner Brosa są powtarzane milion razy na kilku kanałach to czemu akurat DB nie może
Re:
Bez obrazy w- ede ale db legendarne anime ma mniejszą popularnosc i dlatego nie jest powtarzany . A większą popularnosc ma Gwiezdne Wojny . Dla mnie jest to tez niezrozumiałe czemu db nie jest puszczany .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Bo to prawda Mateuszek DB uczy tego czego w szkołach nie uczą .Przeslij info na ten temat że goku miał sie ukazac w podręcznikach szkolnych .
Niech legendarne anime powróci po latach !!!!!!!!!!! . Petycja nie jest miejscem na rozmowy tutaj sie wchodzi i podpisuje by db powrócił po latach a nie żeby gadać .
Re: Re: Re:
Nie wiedziałem o tym Mateuszek że komiksy dragon balla sprzedały sie 100 milionach egzemplarzy i stał sie jednym z największych hitów w historii mangii
To czemu chcesz znać 3 powody czemu db ma powrócic do tv ??? . Chciałeś 3 powody a masz ich 11 .
Niech najwspanialsze anime powróci do tv !!!!!!!!! Miło bedzie wrócic do wspomniec z dzieciństwa i lat szkoły .
Re:
Masz racje w-ede trzeba wezwać smoka i poprpsić o pwrót db do tv .
Mateuszek nadal są te kryształowe kule na alegro do kupienia . Tu masz linka http://allegro.pl/krysztalowe-smocze-kule-dragon-ball-i3319230967.html . 1 osoba juz kupiła kryształową kule .
| This discussion has been closed. |
2.duże zainteresowanie wśród dzisiejszej młodzieży (w tym mnie :P)
3.wspaniała kreska.