Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Pojawiła się wiadomość, że BYĆ MOŻE dragon ball będzie emitowany na kanale TV6. Link do strony: https://www.facebook.com/szostka?filter=2 . Na pytanie czy DB będzie emitowane na ich kanale, TV6 odpowiedziało "No cóż, rozważamy wszystkie opcje, ale gwarancji nie ma"
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Fajnie Mr . Blue że pojawiła sie szansa że być może dragon ball bedzie będzie emitowany na kanale tv6 . Mam tylko nadzieje że nie wywiodą nas fanów db w pole . Jesteś w kontakcje ze stacją tv 6 mailowym czy telefonowym ?
Pruba zachęta ludzi do podpisania petycji
Próbowałem w necie zachęcić ludzi do podpisania petycji w sprawie powrotu legendarnego anime podałem pozytywne wzorce to mnie wyśmiali i powiedzieli ; Większego bełkotu nie czytaliśmy i powinieneś w kabarecie występować kariera murowana . Jeden z tych gości zwie sie Marcin Szwaj . Marcin Szwaj dodał ; Dragon Ball to tylko film pora wrócić do rzeczywistości .
DB niech powróci po latach !!!!!!!!!!!!
Re: Re: Pruba zachęta ludzi do podpisania petycji
#1312: Mateuszek - Re: Pruba zachęta ludzi do podpisania petycji
Wiem o tym Mateuszek że każdy ma prawo do swej wypowiedzi myślałem tylko że ludzi można jakoś przekonać by zdobyć poparcie w sprawie powrotu legendarnego anime .
Niech najwspanialsze anime w historii powróci do tv !!!! Do bojy kamraci !!!
Czarne chataktery db przy diablo panu grozy to pryszcz
Re:
#121: Dupa Jasia, Pierdzi Stasia -
A tak naprawde dragon balla można oglądać w każdym wieku i nie jest istotne kto ile ma lat . Zaskoczony ??
Re: Re:
Dragon ball nie jest bajką tylko najwspanialszym anime jakie powstało . Pamiętaj o tym
Re: Re: Re: Re:
#1319: Mateuszek - Re: Re: Re:
Anime ma poważniejszą fabułe Mateuszek od bajki . http://www.youtube.com/watch?v=C8JorRRh6W0 . Na tej stronie masz jak histera 01 tłumaczy róznice miedzy bajką a anime .
Re:
Nie przeklinaj bardzo cie prosze . Rozumiem twoje z niecierpliwienie ale petycja nie jest miejscem by sie odynalnie wyrazać . Panuj nad swymi emocjami .
Gdzie ten dragon ball?!
Re: Gdzie ten dragon ball?!
#1323: Andrzej - Gdzie ten dragon ball?!
Andrzej zamiast sie denerwować napisz maila do stacji tv 4 z tym zapytaniem czemu dragon balla nie emitują .
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#1293: Mateuszek - Re: Re:
na ebay.co.uk widziałem kiedyś za 10 funtów