Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Prosze wróć!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
DB <3
Re:
I to własnie w ede jest irytujące że o dragon ballu nadal jest cisza . Klasyka powinna na dobre zostac w tv . Pewnie sumna podspisów stacje tv 4 nie przekonało
Re:
jest szansa ze tv 6 moze db wymituje . Masz taki kanał ? . Ja mam
Db wróć !!Te wszystkie filmy animowane i seriale które są teraz puszczane to dno przy dragon ballu . Dragon ball to klastk niech po latach powróci do tv .
Re: Re:
Oczywiście że mam. Wszyscy co mają NTC lub jakąś platformę cyfrową napewno mają TV6. Nie wiem jak z kablówkami.
Wiec każdy bedzie mógł sobie pogladać jeśli puszczą DB w TV.
Son goku wracaj ! !
Dosc prymitywnych seriali animowanych i filmów . Minęło wiele czasu od kąd db był puszczany . Db wróć !!!
Re:
Kolego spokojnie jak nie chcesz juz podpisywac petycji to nie podpisuj ale jak wiesz sa ludzie którzy nie tracą nadziei na powrót db . Czemu proponujesz by raz na zawsze skończyc podpisywanie petycji ?? . Jest częśc ludzi którzy chcą powrotu db a jest czesc takich co juz nie wierdzą w powrót db . Rozumiesz !!!!
Re:
I skąd masz info ze o db w tv6 mozna zapomniec ??? Czy to tylko twoje przepuszczenie ??? Tak sie słada ze jestem w trakcie rozmów z tvn 7 na ten temat pisze do niech mejle o powrót db i nie mam zamiaru odpuscic
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.