Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
rozwaze to . Ale nie raz innym by nie podpisywali petycjii . Zgoda ?? Bo wszystko przepadnie
Son goku wracaj ! !
Dosc prymitywnych seriali i filmów ! Db niech wróci po latach
Re:
Jestem prawdziwym fanem legendarnego anime i mam nadzieje i nadzieja mnie nie odpuszcza i wpełni sie z tobą zgadzam Gota. Ja sie starałem z niecierpliwionych fanów uspokić na poprzedniej stronie ale oni nie chcą słuchać i mają swoją czarną wizje że o db mozna zapomnieć jak nie ma zadnych wiesci. Ja nie trace nadziei jestem z tobą !! . Po prostu szlag mnie trafia ze ktos tak czarno widzi powrót legendarnego anime .
:d :)
Re: głupie gadanie bo
#1393: głupie gadanie, gdyż - głupie gadanie bo
Tak naprawde to co ty tu robisz ?? Jak cie dragon ball nie intersuje to sie nie mieszaj w to . Dla swych fanów db ma wartosci edukacyjne znaczące niz myślisz .
na osiedlu tradycjonalistów
mieszkam na osiedlu tradycjonalistów jak wychodzę w podkoszulkach db knj goku ludzie sie na mnie dziwnia patrzą a jak mam dres goku dziwnie sie tez patrzą . Mało tego moja rodzina uważa dragon balla za zwykłą prostą bajke nie mającą nic wspólnego z życiem i to bajka dla małych dzieci .A jak dodałem ze z dragon balla nauczyłem sie znacznie wiecej niz z tego co sie dzieje dokoła to moi starzy na to ; Jest to tragiczne co mówisz . Wnerwia mnie to !!!!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1373: w-ede -
wnerwiłes mnie swym głupim gadaniem