Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Mateuszek chcesz pogbrzebac szanse na powrót legendarnego anme do tv ?? Takie informacje dla siebie zachowaj . w ede juz proponował ny fano db nie podpisywali petycji i go hyba przekonałem . A teraz ty tez do tego dążysz ?? . Z tego co napisałeś mozna wywnioskowac ze jestes dawnym fanem db .
Re: Re:
popełniłem błąd chciałem dodac ze ze w ede juz proponował by ludzie nie podpisywali petycji ale chyba go przekonałem by nie radził innym
Re: Re: Re:
Mam pytanie do ciebie ; Co ty tu robisz ?. Jak zwątpiłeś w powrót legendarnego anime dragon balla to sie w to nie mieszaj . Jak uwazasz ze db nie jest legendarny to sam oglądaj co innegoi to już twoja sprawa . Ja równierz nie mam zamiaru nikogo zmuszac tez uwazasz ze to juz sprawa tych co zwątpili . Ja z db nigdy nie zrezygnuje i doceniam bardzo jego wartosci . A jak masz gdzieś ze ktoś oglądał inne anime to jestes bardzo nie miły zachowuj sie kulturalnie .
Db rządzi !!!!! Niech legenda powróci . Nowe pokolenia tez powinny oglądać dragon balla oglądać zamiast innych badziew które nie mają zadnych wartosci jak legendarne anime dragon ball .
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Mateuszek co ty chcesz osiągnąć ??? Kto ci wpoił te głupoty ??. Jak cie db nie interysuje to sie w to nie mieszaj !! . Zaczynasz mnie irytować !!!!!!!!!!!!!! . Jezeli tobie sie wydaje że podpisywanie petycji nie ma sensu to zachowaj dla siebie swoją opinie !!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nie mósisz innych fanów db widziec !!!!!!!!!!! . czty jestes slpey ?????? . Zachowaj swoją opinie dla siebie !!!!!!!!!! . Jeszcze doprowadzisz do tego ze ludzie ci uwierzą i db nie powróci !!!!!!!!!!!! . Naprawde nikogo prócz mnie nie widzisz ??!!!!!!!!!!!! Gota jest miłosniczką db i widzi przezkaz db nawet przekonała ludzi do oglądania . Petycja nie jest mejscem na rozmowy !!!!!!!! . Znikaj z tąd bo jeszcze szanse na powrót db przepadnie !!!!
Re:
Masz racje Gota ze te seriale animowane są bez sensu i nie ma w nic ciekawergo i tez nie wiem jak mozna to oglądać tytuły serali dobrze podałaś tylko ich jest bardzo duzo sporo czasu by zajeło wymienianie tych seriali na CN . CN jest skrótem cartoon network
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Sam tak rób !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie radz innym co mają robić !!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz czelnosc pytac co za sens oglądać jeszcze raz !!!!!!!!!!!! Dragon ball jest wspomnieniem z dziecinstwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zamilcz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . To jest twoja sprawa co robisz !!!!!!!!!!!!!!!! Do licha !!!!!!!!!!!!!!!!! wnerwiasz mnie tym sym glupim gadaniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . jeszcze raz ci powtarzam to jest twoja sprawa co robisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
Sam czytaj książki czytaj mangi !!!!!!!!!!!!!!!! Nie nawołuj do nie podpisywania petycji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wnerwiasz mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak uwazasz to nie wypowiadaj sie w tej petycji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zatrzymaj domysły dla siebie !!!!!!!!!!!!!!! . W ede prubował jak ty nawoływac do nie podpisywania petycji ale go przekonałem !!!!!!!!!!!!!! . Czemu ty nie rozumiesz tego ???!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Co z ciebie za człowiek ???!!!!!!!!!!!!!!! . Nie pisz juz tu nic !!!!!!!!!!!!!!!!! JAK tak uwazasz to twoja sprawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przeprosiny za emocje
najmocniej przepraszam za swoje emocje ale Mateuszek mnie denerwuje jak namawia do nie podpisywania petycji bo według niego to nie ma sensu .
| This discussion has been closed. |
Re:
#1400: w-ede -
A sam masz takie ubranie z obrazkami db ?? Moi starsi bracia kiedys byli fanami db . Teraz uwazają że są za starzy na ponowne oglądanie .