Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Gota to wątpisz w powrót db ? Jak napisałas nadzieja umiera ostatnie
Re:
jak jestes taki mądry to powiedz jakie komentarze trzeba pisac zamiast tych samych . !!!!
legęndo dzieciństwa proszę wróć
legendarne wspomnienie dzieciństwa
Niech legendarne wspomnienie dzieciństwa powróci po latach
Dragon ball jest znacznie lepszy od tych wszystkich nowszych seriali animowanych które są do kitu całkowicie . Jest wspomnieniem z mego dzieciństwa i z wielką chęcią usiadłbym ponownie przed tv jak za dawnych czasów i oglądał legendarne anime które ma pozytywne wzorce . Niech db wróci po wielu latach .
Dragon ball Z Star Wars Episode III Teaser Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=DYgJ6boSRBk . Na tej stronie macie anime db jako trailer 3 epizodu star wars . Mi sie podoba . A wam ? . Fajnie bedzie jak powstranie taki film .
powrót legendy dzieciństwa jaki jest anime db bedzie radością dla czekających fanów. Niedowiorki przekonają sie ze nie mjają racji i ku ich wielkiemu zsaskoczeniu legendarne anime db powróci .
Dragon Ball Wróć <3
Dziekuje za przeczytanie. tego wreszcie jakaś pożadna odpowiedź z mojej strony :)
legendo dzieciństwa wróć do tv
Zgadzam sie z tobą Gota masz absolutną racje . Wielki szacunek dla ciebie .Dodam jeszcze ze db to legenda dzieciństwa która ma duzo autorytetów tak jak ty tez mówie chemy powrotu anime db .
legendo dzieciństwa wróć do tv
dzięki dragon ballowi patrze na świat z innej perspektywy i dostrzegam wartości edukacyjne natomiast moja rodzina w tym tez moi starsi bracia są dawnymi miłośnikami legendarnego anime i uważają db za zwykłą bajeczkę dla małych dzieci . I uważają że db nie ma nic wspólnego z rzeczywistością . Nie mają wogóle racji mówiłem im to wielekrotnie . Juz nie wiem co robić mają nadzieje ze kiedys przestane sie db interysowac . A ja jestem wielkim fanem db !!!!!!!! . Legendo wróć do tv które ma wiele pozytywnych wzorców . A na swym osiedlu jestem najpratopodobniej jedynym fanem db . I zadaje sobie pytanie dlaczego ludzie nie lubią dragon balla ? . Ma rodzina pyta mnie ; A czego tak wartosciowego uczy bajeczka dragon ball ? . Juz nie wiem jak mam ze swoimi bliskimi rozmawiac . Jak mówie im ze ; że swe pociechy bede wychowywał na dragon ballu zamiast na tym co sie dzieje dokoła . A oni na to ; Zrobisz swym dzieciom wielką krzywde jak nie bedziesz ich uczuł tego co sie dzieje dokoła . Juz nie wiem jak reagowac krew mnie zalewa mimo ze w ede mówił mi ze nie kazy to rozumie i na to moge nie liczyc . Jak gota chcesz wiedziec co mówił wejdz na 56 strone petycji i sama zobacz czy napisał z sesem czy gadal głupoty .
Re: Dragon Ball Wróć <3
#1494: Gota:) - Dragon Ball Wróć <3
Na Alegro są oferowane dla dziewczyn koszuki db jak chcesz to kup .
db wróć !!!!!
| This discussion has been closed. |