Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
A ja sie dziwie że nie dociera do ciebie idioto że w odróżnieniu od ciebie my prawdziwi fani nie tracimy nadziei na powrót legendarnego najwspanialszego anime . Czy ty naprawde myślisz ze nas przekonasz i zapobiegniesz powrotu db do tv ? . Zachowaj swe domysły dla siebie i nie rozpowszechniaj swych domysł po petycji. A co do twego pytania napisałes je bez sensu . I nie licz na to ze my cie usłuchamy że jestes pseudo fanem jestes w wielkim błędzie ze kto kolwiek ci uwierzy .To ty sie z nami kłucisz nie my z tobą . Spewmością jestes pseudo fanem wiec nic nie wskurasz a z takiomi jak ty to nie warto mieć do czynienia . Więc Zamilcz !!!
Re:
Zapamiętaj sobie ; Tv puszcza kompletne bzdury !! Petycja nie jest miejscem na rozmowy !!!!!!!!!!! . Wiedz że dragon ball jest najlepszym do oglądania jak wolisz oglądać seriale i filmy [ bzdurne ] to twoje sprawa . Ale takich pseudofanów jak ty mało jest zajmij sie lepiej swoimi sprawami . Gota powiedziała ci prawde dużo seriali jest beznadziejnych i nie mają sensu filmy tez puszczają głupie. Lepiej sie juz sie nie odzywaj !!!!!!!!!!!!!!
Re:
Nie interysuje nas jakie filmy i seriale tv puszcza . Lepiej nie nawołuj do nienawiści !!!!!!!!!!!!!!!! . Jesteś idiota skoro dalej w petycji piszesz swoje domysły . Nie licz na to że zwątpimy w powrót anime i polubimy obecne bzdury jakie tv puszcza . !!!!!!!!!!!!!!!!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Najwspanialsza legendo które masz wiele wartości dzięki któremu fani wyrośli na porządnych ludzi wróć prosze do tv dość prymitywnych filmów i seriali . Legendo wróć do tv . Niedowiarki przekonają sie że nie mają racji że zwątpili w powrót . db i czekający fani będą przeszczęsliwi móc obejrzec ponownie ulubione anime .
Re: Re:
masz cos przeciwko db ?? . jak cie db nie interysuje to sie w to nie mieszaj dla wiekszosci to anime ma wieksze pozytywy niz ci sie wydaje . Dlaczego przeklinasz ? . Ja nie prrzeklinam mówiąc do ciebie wiec ty tez przeklinaj . Musisz być niedowiarkiem podobnie jak Mateuszek . Przekonasz sie ze db kiedys wróci i tobie i pozostałym niedowiarkom opadnie szczeka .
Re: Re:
Jak zwątpiłeś w powrót db to za przeproszeniem wypierdalaj i nie pisz w tej petycji żadnych komentarzy tyczy sie to każdego co zwątpił w powrót db . w - ede też zwątpił w powrót anime lez jest fanem i on moze pisać .
Minęło 10 lat od ostatniej emisji db . Pora by db wrócił
Re:
Mateuszek tutaj sie galopujezsz i grubo mnie uraziłeś ale za to ty jesteś idiotą jesteś pseudo fanem któryt zwątpił w powrót anime w porządku nie wypowiadaj sie w tej petycji . To nie jest tak ze my obrazamy autorów i stacje telewizylne tylko mówimy prawde . Db jest zdecydowanie lepszym do oglądania od obecnych bzdur które tv puszcza . I za kogo ty sie uwazasz ze wypowiadasz sie za stacje ?
Re:
wypierdalaj z tąd !!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz czelnosc goku ssj5 pouczać i go obrażać ??!!!!!!!!!!!! Mi tez nie podobają sie seriale i filmy w tv .
Re: i co się dzeje
Cierpliwosci szyba walka cały czas trwa o db w tv
| This discussion has been closed. |
sory za błedy ale klawiatura mi szwankuje...