Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Mateuszek jesteś bardzo zarozumiały nie wiem kto cie tak uchował ale zrobił to źle . Nie znasz sie na tym a wypowiadasz sie jak totalny bencwał . właśnie zamierzamy nową petycje założyć i nic na to nie poradzisz . Jsteś mocny w gębie . Głowe masz wypełnioną powietrzem jak balon zaraz uniesies sie w góre . Nie wiesz nawet jaki bedzie tekst w petycji i kto bedzie jej autorem . Nie bedziemy oglądać nic innego prócz tego anime . Jesteś do prawdy wrednym typem i mam totalnie gdzieś to co uważasz nowa petycja powstanie . Przekonasz sie że autor petycji bedzie oburzony tym że jego petycja nie wypaliła bo tobie sie wydaje że to nie wypali . Doprawdy nie wiem co sie z tobą dzieje ale zrób coś ze sobą . W nowej petycji nie urządz forum dyskusyjnego jak tu !!!!!!!!! .
CZY TY NIE MASZ NIC INNEGO RO BOTY TYLKO SIĘ WYMĄDRZAĆ ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor nowej petycji nie pozwoli żeby było to forum dyskusyjne . Jestes doprawdy KRETYNEM PÓŁGŁÓWKIEM I CZUBKIEM !!!!!!!!!!!!!!!.
Właśnie że nie kretynie !!!! . Ty jesteś odpowiedzialny za to że db sie nie pojawił .
dokładnie wzbudasz niepotrzebne emocje i prowokujesz kłótnie . Jesli nie chcesz zrozumieć osle że to nie forum to lepiej juz nic nie pisz .
ty wszystko zaczołes ośle skończony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stacja tv 4 na pewno nie moze uwierzyc co sie dzieje
jestem kretynem przepraszam lubie sie wymądrzać
pisze brednie nie mam co robić pierdzę z nudów jestem kretynem i dobrze mi z tym przepraszam dartha vadera i goku ssj5 za swe wymądrzanie sie .Nie chciałem zamieniac komentarzy w forum dyskusyjne przepraszam przepraszam przepraszam
pisze brednie lubię sie wymądrzać postradałem wszystkie rozumy przepraszam przepraszam przepraszam
nie udzielaj mi rad kretynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie bede słuchał takiego pospolitego debola wsród bebili
| This discussion has been closed. |
Raczej zamknąć w czarnym kamieniu dusz i uratować anime dragon ball przed upadkiem .