Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
popełniłem błędy chciałem napisać nie miejcie proszę do mnie pretensji nie ja zacząłem tylko Mateuszek .Naprawde serio jakis koleś o nicku gostek tez zaczął . To wina Mateuszka i gostka .
naprawde nie chciałem żeby komentarze nyły forum dyskusyjnym lecz Mateuszek wszystko zaczął do niego pretemsje miejcie gostek mało razy sie wypominał a wiekszosci pisał Mateuszek .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
znowu zaczynasz ??!!!!! Robisz sie uciążliwy . Sam jesteś dibilem gdyby nie ty db juz dawno był by w tv . Nudny sie robisz piszesz brednie !!!!!!!!!!!!!!!!
jesteś debilem chory na łeb Mateuszek lepiej sie lecz zamiast wypisywać głupoty . Narazie czas działa na twoją korzyść nic tylko sie wymądrzasz .
debilu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lecz sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdyby nie ty db juz dawno by sie pojawił . Wszystko przez ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem debilem nie mam racji przepraszam przepraszam jestem leniem nic nie robie cały dzień pisze brednie drapie sie po uchu pragne z kimś po bredzić .
jestem debilem moja zazdrosna gęba wisi w necie lubie sie wymądrzać . Nie jestem pewny czy czas bedzie na moją korzyść tak mi sie wydaje .
będziemy oglądać na pewno db . To anime jest legendarne
bo dla nas tv puszcza kompletne bzdury !!!!! . Nie bedziemy tv ogladać do czasu kiedy db sie nie pojawi po nownie .
Db rządzi !!!
albo kiedy gwiezdne wojny nie będą puszczane . Gw i db rządzi !!
Nie licz na to że będziemy oglądać tv i puszczane bzdury . Db jest najlepszy i nim pozostanie na zawsze !! Nie bedziemy tv ogladać puki db nie wróci !!
| This discussion has been closed. |
bardzo przepraszam nie miejcie do nie miejcie do mnie pretensji tylko do Mateuszka . On wszystko zaczął .