Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Gota to Mateuszek wszystko zaczął chciał przekonać na siłe żeby z db zrezygnować i oglądać programy tv . Prubowałem go uciszyć ale to sie nie udawało . Ok poparłaś go że to forum lecz upierał sie że dragon ball już nigdy nie powróci . Z początku Mateuszek podszywał sie pod moje nicki i wypisywał głupoty ja chciałem mu tylko dogryść i dać mu lekcje żeby sie przekonał jak to jest jesli ktoś używa nie swojego nicku . Ja wierze w powrót db i nigdy z tej legendy nie odpuszcze . Gostek też sie wymądrzał lecz teraz juz nic nie pisze . Nigdzie nie jest ustalone że można mieć tylko jeden nick !! I jednym pisać przynajmniej o tym nic nie wiem żeby tak jest ustalone . Nie przesadzasz pisząc kto normalny używa kliku nicków ? To jest według mnie obrazliwe . Ja nie mam żadnej obsesji !!!!!!! Dopiero teraz chyba dotarło do Mateuszka żeby tak sie nie wymądrzać . Dla mnie tv puszcza kompletne bzdury tak to wygląda . Dla mnie to forum nie jestes gdyż mym zdaniem komentarze powinno sie do stacji pisać . Masz 14 lat i uważasz sie za dojrzałą ?? . Świetny dowcip .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Mateuszek ja nikomu nie wymierzam kar tylko denerwuje mnie pisanie głupot . Może i Gota przyznała ci racje że to jest forum ale dla mnie forum to nie jest . I tu sie mylisz bo dragon ball własnie stworzył wspomnienia .
dodam ci tylko ; Wajchę przełóż . Piałem ci wielokrotnie że z db nigdy nie zrezygnuje i dla mnie tv puszcza komnpletne bzdury . I za kogo ty sie uważasz żeby zwracać uwage jak ktoś używa dużo nicków i nimi pisze ? .
Dla mnie to nie jest forum dyskusyjne !!!! . Nie jestes jasnowidzem by tak pisać . Jesteś naprawde zarozumiały . Naprawde chcesz żeby inni fani sie wkurzyli i zaczeli wypisywać co myslą o tym ? Upierasz sie że to forum gota cie poparła ale fani sie wkurzą i okaże sie czy według nich to jest forum dyskusyjne . Narazie nikt nie pisze prócz nas nie pisze bo nie mają pomysłów co pisać . Jedynie tylko tobie i gostkowi jak i gocie sie wydaje że to forum . Ja jestem jedną z osób która stara sie utrzymać komentarze w porządku . Czyli żeby nie pisać o byle czym tylko pisać do stacji . Jak jesteś Mateuszek zwolenkikiem by żyć normalnie to żyj tak . Lecz do cholery nie namawiaj innych żeby robili tak samo .
A niby jak ja sie zachowuje ?? Podaj 4 przykłady nie wiecej . Przecież ja tylko mówie swe zdanie sama wczesniej pisałaś że każdy jest inny i może miec swe zdanie . Od swych rodziców wiem że komentarze w petycji nie jest to forum dyskusyjne wczesniej nie pisałem o tym gdyż uznałem że nie ma sensu . A kto tobie i Mateuszkowi powiedział do cholery że komentarze w petycji to forum dyskusyjne ? . Mateuszek jest mym rówiesnikiem w necie sprawdziłem jego wiek . Dodam tylko że jak bedziesz z Mateuszkiem zamieniała komentarze w petycji w forum duskusyjne to szansa na powrót legendy dzieciństwa przepadnie bezpowrotnie .
to nie jest żaden dowód że jest to forum dyskusyjne . A tak wogóle jest w mym wieku masz 25 lat a sachwujesz sie .................... Juz nie chce mówic ordynalnie Jestem przekonany że kogoś to obchodzi . Po 1 nie uzeram sie z innymi na necie a po 2 irytuje mnie gadanie głupot . Gdyby nie twoje zarozumialstwo db jest dawno pojawił by sie w tv . Raczej ty sie grubo myslisz. Owszem jestem dorosły ale moi rodzice czarno widzą że jesli nie bede słuchał ich rad to sobie nie poradze . A wiekszosc rzeczy watryosciowych pojołem dzieki dragon ballowi a nie dzieku mym rodzicom .
Zobaczyłem w necie ze masz 25 lat na którejś ze stron w necie . Nic mnie nie przekona żew to forum i zrozum to wreszcie .
sorki powtórzyłem sie sie bo pisałem w pospiechu raz powinienem napisać net . Moi rodzice nie kazali by mi skoczyć z mostu . Dragon ball narazie nie jest puszczany to nie jest tak że nie bedzie puszczany wogóle .
NIC MNIE NIE PRZEKONA ŻE TO FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trudno powiedzieć jest dużo stron wiedz że nic mnie nie przekona że to forum .
| This discussion has been closed. |
Re:
#2449: Goku ssj5 -
jak widzisz Fani nie zapomnieli o db rosną podpisy i bardzo dobrze .