Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
jak tobie sie nie podoba petycja nie mósisz tu więcej wchodzić i nie nazywaj autora kretynem bo to nie w porządku .
Ta petycja akurat jest bardzo dobrze napisana nie wiem czemu maq uważasz że jest idiotyczna oceniłeś negatywnie odrazu . Tutaj chodzi o to żeby najwspanialsza legenda dzieciństwa na którym fani sie wychowali jak ja żeby na nowo zagosciła do tv . Mimo iż są niedowiarki i pseudofani którzy zwątpili w powrót db to ta legenda kiedyś powróci głęboko w to wierze .
Legendo wróć do tv !!!
maq
Już w pierwszym zdaniu nie wiadomo do kogo jest skierowana - "Prosimy TV o wyemitowanie całej serii". Nie znam stacji TV.
http://dragon-ball.kreskowka.pl/video/1 < Wszystkie odcinki za darmo! Oglądajcie do woli. Nie trzeba żadnej petycji. Młodzież nie ogląda już telewizji.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
zgadzam sie z tobą dupa pupa tyko ja też lubie przed kompem siedzieć ja nie tylko siedze przy necie i gram w gry lecz mam pożyteczne zajęcie jesli chcersz powiem jakie .
Minęło sporo czasu kiedy ostatnio db był puszczany w tv . To anime ma wspaniałe wartości dzięki którym fani sie wychowali . Nie wiem czy wahacie sie z puszczeniem db czy śledzicie poparcie w petycji lecz nowym pokoleniom robicie krzywdę jak nie puszczacie tej legendy . Ci co zostali rodzicami pragną pokazać swym pocircom tą legende by mogli sie przekonac na czym sie dorastało .
PRZYWRÓCCIE ANIME DO TV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na pewno nie jesteś przedstawicielem tv . Jesteś jednym z niedowiarków którzy zwątpili w powrót db widać po tekscie . Jasne że tak to Mateuszek . Teraz uwazasz sie za przedstawiciela telewizji ?? . Lepiej sie czymś zajmij zamiast w czyjmś imieniu sie wypowiadać . Będe pisał co chce to wolny kraj .
goku ssj5 ma racje nie jestes przedstawicielem tv . Napewno Mateuszek znowu zaczyna sie wymądrzać podszywa sie pod przedstawiciela telewizji .
puszczacie w tv kompletne bzdury !!!!!!!!! . Puście w końcu coś pożytecznego jak gw i dragon balla .
Dwie osoby takim głupim pisanie nie przekona żadnej stacji. Jak nie wierzycie że jestem przedstawicielem to trudno.
Jaki Mateuszek ja mam inaczej na imię.
na pewno nie jesteś przedstawicielem telewizji jestem w 100 % procentach przekonany .
Nie jestes przedstawicielem telewizji na pewno . Jesli jesteś przedstawiciem telewizji to mam pytanie Czemu db nie jest puszczany ? .
to ty maq . Nie masz co robić ?????? podszywasz sie pod przedstawiciela telewizji
sądziłem że to Mateuszek a to ty . Czemu sie podszywasz pod przedstawiciela telewizji ? . To nie było śmieszne .
| This discussion has been closed. |
DRAGON BALL NARAZIE NIE JEST PUSZCZANY TO NIE TAK ŻE nie bedzie puszczany wogóle !!!!
Legendo wróć do tv !!
Wszystkiego najlepszego z okazji 2014 niech legenda dzieciństwa powróci jak najszybciej