Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
wspaniała pełna magi db wróć prosze do tv . Obecne programy w prównaniu do db mają zero moralnosci i tolerancji .
masz racje goku ssj5 nie przejmuj sie krytykami gamoni jak im sie wydaje że świat sie zmienia to ich sprawa . Dla nas db jest wspaniałe . Ja lubie jeszcze gwiezdne wojny szkoda że tv tego nie puszcza .
Mateuszek jest akurat w poważnym totalnym nie zaprzeczanym grubym błedzie . Nie stanowimy 1 osoby . On nie jest jasnowidzem każdy kto uważa sie za jasnowidza jak Mateuszek to głupek totalny a każdy kto mu wierzy staje sie głupkiem totalnym . Jesteś jego krewnym czy znajomym że mu uwierzyłeś ?? . Chciał zamienić petycje w forum dyskusyjne i mu sie to udało przez więkzość komentarzy . Lecz teraz chyba dotarło do jego pustego łba że to nie forum . Taką rade zachowaj dla siebie .
Skoro
zgadzam sie z tobą Kazimierz w 100 % . Tylko najciekawsze kiedy db bedzie emitowany są niedowiarki którzy zwątpili w powrót tego anime . Ja nie trace nadziei i głeboko wierze w powrót dragon balla .
dragon ball na wieki !!!!!!! to anime ma wielką magie niech wróci do tv !!! . Mym ulubionym bohaterem jest son goku udało mi sie na Alegro zdobyc jego ubranie i jest fajne !! . Wielka szkoda że son goku nie ma w szarej rzeczywistości .
Popularność
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Kazimierz spokojnie niedowiarki pseudofani lubią irytowaćj ak zwątpili w powrót db to jest ich sprawa . Ja głeboko wierze że db bedzie emitowany i bede wierzył bo to anime mnie teo nauczyło . Natomiast co tyczy sie tego gościa dodam tylko ; Zachowaj swoje domysły dla siebie . Jesli uwazasz że podpisywanie petycji nic nie da to co tu wogóle robisz ?? . Jesli ciebie to nie interysuyje to sie nie mieszaj sie w to w to . Naprawde uwazasz że puszczenie tego anime to ciężki kawałek chleba ?? . Zastanoów sie nad sobą . Nigdy z db nie odpuscimy !!! .
do gość ; Naprawdę myślisz że my ci uwierzmy ??Jesli tak myślisz to sie grubo mylisz . Takie swoje domysły zachowaj dla siebie zamiast nam przekazywać .
Son Goku wracaj !!!!!!!
Najwspanialsze anime pełne magi i wartości wróć do tv
podpisów coraz więcej !!! Bardzo dobrze !!to Tylko kwestia czasu gdy db wróci do tv .
........
ok Kazimierz . niedowiarki którzy zwątpili w powrót db zamienili większość komentarzy w forum dyskusyjne są przekonani że legenda nie wróci .
Mateuszek odczepisz ty sie do pioruna ?? !!! Jesli nie chcesz zrozumieć że można pisać jak sie chce to masz ze sobą problem . Dla mnie legenda to dragon ball a nie smok wawelski . !!!!!!!!!! I tak bedzie na dobre . Za kogo ty sie uwazasz że nadzrorujesz komentarze w petycji i zwracasz uwage że nie są prawidłowo pisane ??!!!!!!!!!!!
goku ssj5 nie zwracaj uwagi na tego totalnego głupka Mateuszka nie ma co robić to siedzi tutaj i sie wymądrza jak by postradał wszystkie rozumy .
dragon ball jest najwspanialszą legendą !! I nie ma nic lepszego prócz gwiezdnych wojen!!!
| This discussion has been closed. |
do ktoś ; to ty jesteś idiotą . Nie jest to argument że swiat sie zmienia . Goku ssj5 dobrze napisał że obecne programy mają zero moralności i tolerancji nie to co db . Prócz tego anime może być puszczane tylko gwiezdne wojny !! .