Petycjeonline.com

Dragon Ball w telewizji

Skontaktuj się z autorem petycji

Goku ssj5#2676 Jan 18, 2014, 16:12

miał mój tata racje co do ciebie jesteś debilem a ja sie znim zgadzam . Moja mama tez uwaza cie za debila .

Darth Vader#2677 Jan 18, 2014, 16:14

Mateuszek to kretyn do kwadratu powodujący nie chciane emocje lubi prowokować do kłótni jest pseudofanem dragon balla i niedowiarkiem

This comment has been removed by the site administration.

Reason for the removal: spam

Goku ssj5#2679 Jan 18, 2014, 16:17

tak internet to przyszłość i nic tego nie zmieni . Tak wcale nie wyglada przyszłosc internetu .

Co ty w latach 50 sie urodziłeś że takie bzduru piszesz ???

Nie przekonasz mnie za nic zebym sie zajmować codziennością

Darth Vader#2681 Jan 18, 2014, 16:22
nie pouczaj goku ssj5 gdyż pisze z sensem w odróżnieniu od ciebie
Goku ssj5#2682 Jan 18, 2014, 16:23
czego chcesz do cholery od mojej pisowni !! Za nic nie będę sie zajmował codziennością!!!
maq#2683 Jan 18, 2014, 16:23
Mateuszek chyba masz racje że Darth Vader i Goku ssj5 to ta sama osoba. Mają wiele wspólnego: tak samo chaotycznie i z błędami piszą, w tym samym czasie, stawiają wiele wykrzykników i obu bym do psychologa posłał z tego samego powodu :D
Tak poza tym większość postów na 107 stronach to chyba ich jest ^^

"No ale można przyznać że DBE to adaptacja DB. Ma wiele wspólnego na przykład legendę o smoczych kulach."

Mnie ten DBE wygląda na film o Songo Kanie, synu Songa. Bo to syn chodził do liceum. Zresztą obraz i tak nieudany.

Goku ssj5#2685 Jan 18, 2014, 16:24
gram w gry blizzarda i firma wypowiedziała sie tak ; Jesli ktoś nie wchodzi do gry zbyt długo z powodu szkoły studiów praczy czy rodziny to gra nie jest dla tej osoby .
Darth Vader#2686 Jan 18, 2014, 16:26

ja nie moge ale debil z tego maq . Gry blizzarda to przyszłość . Mateuszek nie jest jasnowidzem ale jeśli tak to jest głupkiem totalnym a każdy kto mu wierzy jest głupkiem totalnym . I tutaj z blizzardem sie zgadzamy

maq#2687 Jan 18, 2014, 16:26
Goku ssj5 i Darth Vader

Wam trzeba bana dać bo za dużo tu spamujecie
Darth Vader#2688 Jan 18, 2014, 16:27

o tym to nie ty decydujesz tylko autor petycji lub stacja tv 4

Goku ssj5#2689 Jan 18, 2014, 16:28
to ty i Mateuszek zamieniacie komentarze w forum dyskusyjne a my tylko prubujemy was uciszyć
stacja tv 4#2690 Jan 18, 2014, 16:31

goku ssj5 i darth vader mają racje to nie ty maq decydujesz o dostawaniu bana tylko nasza stacja lub sam autor petycji . I dla waszej wiadmosci ; Komentarze w forum to nie forum dyskusyjne . Własnie że nasza stacja sledzi komentarze i nie możemy uwierzyć że piszecie maq i Mateuszek takie brednioe . Co wam do głowy strzeliło że goku ssj5 i darth vader to sa sama osoba ?? . To własnie was należy wysłać do psychologa . Kilka komentarzy wczesniej wypowiedziałes sie za nas Mateuszek że jesli fani db piszą że my puszczamy same gówno mówi sie trudno . Nie miałes prawa wypowiadać sie za nas

This comment has been removed by the person who wrote it.

stacja tv 4#2694 Jan 18, 2014, 16:37

goku ssj5 i darth vader mają racje to nie ty maq decydujesz o dostawaniu bana tylko nasza stacja lub sam autor petycji . I dla waszej Wiadomości ; Komentarze w forum to nie forum dyskusyjne . Właśnie że nasza stacja śledzi komentarze i nie możemy uwierzyć że piszecie maq i Mateuszek takie brednio . Co wam do głowy strzeliło że goku ssj5 i darth vader to sa sama osoba ?? . To właśnie was należy wysłać do psychologa . Kilka komentarzy wcześniej wypowiedziałeś sie za nas Mateuszek że jeśli fani db piszą że my puszczamy same gówno mówi sie trudno . Nie miąłeś prawa wypowiadać sie za nas .Jesli uwazasz że w gry nie mogą grać dzieci a co dopiero dorosli to masz problem .

Goku ssj5#2695 Jan 18, 2014, 16:38

ale ty jesteś debilem Mateuszek zatrzymaj swe chore domysły dla siebie . Każdy spedza czas jak lubi

Goku ssj5#2696 Jan 18, 2014, 16:39
nie namówisz mnie bym poświęcał czas na codzienności i lepiej zrób coś ze sobą kretynie

Goku ssj5#2698 Jan 18, 2014, 16:41
sam tak postępuj Mateuszek to twoja sprawa tyczy sie to tez maq
maq#2699 Jan 18, 2014, 16:42

Goku ssj5 stacja tv 4 Darth Vader

Jesteś kolego upośledzony psychicznie a Ja z takimi nie rozmawiam. Co najwyżej mogę takim pomóc przy bardziej skomplikowanych czynnościach. Tak więc żegnaj koleżko. Niech moc będzie z tobą ^^

This comment has been removed by the person who wrote it.