Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
a maq jest genialnym krukiem 3 . Nie przepuszczałem że genialny kruk ma swych sympatyków w szarej rzeczywistości
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
mnie to mnie nie dotyczy genialny kruku 2 . Jesteś jak twój poprzednik
Masz od teraz dwa przydomki pseudofan db i genialny kruk 2
maq to genialny kruk 3 zobaczymy ile bedzie tych genialnych kruków bo narazie tylko ty genialny kruku 2 piszesz komentarze
gostek to genialny kruk 4
Goku Darth Stacja tv
Twoje wszystkie posty zgłaszam jako spam. Zobaczymy ile ich zostanie. Skończyły się dobre czasy dla ciebie. Mama i tata nie pomogą.
genialny kruk 3 jestes wredny jak genialny kruk orginalny nie bede zwracał uwagi na ciebie
tez zgłosiłem twoja wypowiedz genialny kruku 3 jako spam.
Nic nie jest pewne i nie wiesz czy skończyły sie dla mnie dobre czasu jestes wrednym typem jak genialny kruk orginalny .
Rodzice zawsze okazują mi wsparcie
nie moge sie doczekać gdy anime bedzie w tv żeby na nowo poczuć magie jak kiedyś .
zgadzam sie z tobą to anime tez wniosło do mego życia wiele cennych wartości które bardzo sobie cenie . Ja też jestem fanem tego anime i nigdy z niego nie zrezygnuje .
Mateuszek do cholery nie będę sie tobą przejmował i nie osunę dzieciństwa z dysku za nic genialny kruku 2 i top ty jesteś śmieciem
nie przekonasz mnie za nic bym sie zajmował szarymi realiami . Nie usune sciagnietego dzieciństwa z dysku .
| This discussion has been closed. |