Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
nie zamieniaj petycji w forum dyskusyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skończ wreszcie z tą dziecinadą
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
debilu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! komentarze nie słuza by gadac o szarych realiach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiesz co ja jadam bo sie nigdy nie spotkaliśmy . Słuchałes głupstw swej mamy jak napisałes ze pozywny obiad składa sie z witamin . Brawo dla twej głupoty maminsynku . Ja już od dawna nie słucham rad mej mamy jak ty .
aleś Mateuszkowi przygadał goku ssj5 zgadzam sie z tobą . Nie przepuszczałem że Mateuszek jest maminnsynkiem teraz wiadomo od kogo sie tego nauczył od swej mamy .
To była zmyłka że słuchałem rad swych rodziców . Sam jestes dzieciakiem . Jeszcze raz ci powtutze ; To nie jest forum dyskusytjne .Nie pisz o szarych realach maminsynku
goku ssj5 nie tłumaczy sie jak dziecko tylko pisze ci prawde . Nie zamieniaj petycji w forum dyskusyjne nie pisz nic o szarych realach nas taka dyskusja irytuje .
nie pisz nic o szarych realach taka gatka jest irytujaca
Mateuszkiem nie należy sie przejmować uważa sie za jasnowidza to jest głupkiem totalnym a każdy kto mu wierzy staje sie głupkiem totalnym fani db bedą sie napewno dziwić co sie tutaj dzieje a to wszystko przez ciebie Mateuszek bo zamieniłes komentarze w forum dyskusyjne wydaje ci sie że można tutaj gadać o szarych realiach . Weś lepiej puknij porzadnie w głowe i to porządnie . Dowody które przedstawiłes ze to forum są fałszywe !!!!!!!!!!!!!!!!!! .
to nie jest forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dowody które przedstawiłes są fa lszywe i nie mają żadnych podstaw . Jedynymi głupkami są to ty i gostek , maq .
gadamy o niczym . Dla nas nie jest to forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak ci sie tylko wydaje ze to forum genialny kruku 2
| This discussion has been closed. |