Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the person who wrote it.
http://www.youtube.com/watch?v=BublpYmTd98 . Na tej stronie jest nowsza muza z db .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
jak tylko genialny kruk 2 [ Mateuszek ] znowu zacznie sie wydurniać pisząc swe komentarze to mu napisze coś co mu szczeka opadnie .
Goku wróć !!!!!!!!!!!
Re:
odnośnie grytykowanych gier ; Może kiedys bedziesz mieć to szczęście , że znajdziesz jakąś pasje. Pasje, dla której warto stac i 10 godzin w kolejce a potem cieszyc sie jak dziecko gdy cos tam uda ci sie po tym staniu dostać. Na razie tego widac nie rozumiesz, a ponadto pozujesz na 'doroslego', także szkoda, ze twoje życie jest takie smutne, puste i pozbawione duzych emocji. Mam nadzieje, ze kiedyś opuścisz swoje biuro, zdejmiesz szary garnitur i przypomnisz sobie jak to fajnie jest mieć hobby .
co do anime dragon ball ;
Anime dragon ball dla nie których jak ja jest hobbyy żeby sie tym anime zajmować i być fanem tego anime . I to wszystko i wiecej nie będe pisał do ciebie .
sory za błąd chciałem napisać hobby a nie hobbyy tak jak grytykowanych a chciałem napisdać krytykowanych pisałem w pośpiechu .
Głęboko w to wieże że najlepsze anime powróci i wreszcie będzie coś sensownego bedzie lecieć w tv te obecne programy to gówno które lasują mózgi dzisiejszym widzom .
Goku wracaj jak najszybciej !!!
Dragon ball jest magią dzieciństwa !! Tv ogłupia widzów w tym dzisiejsze pokolenia swymi badziewiami które teraz puszcza nie mają żadnych przesłań przeciwieństwie do naszego db najlepszego anime .
Db musi wrócić . Nasze anime będzie jedynym sensownym programem do oglądania !!
| This discussion has been closed. |
Dalej podpisywać petycje !! Kiedyś db powróci !! Songo wracaj jak najszybciej !!!