Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Masz wielkie szczęście że sie nie spotkaliśmy twarzą w twarz do ciebie tylko środki siłowe przyniosą efekt .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
nie tylko ostrzezenie żeby dotarło do ciebie zebys nie gadał głupot
nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestes mym ojcem żebym ci sie tłumaczył .
denerwujesz mnie tylko nigdy sie nie spotalismy gadasz pierdoły takie że słów brak mój biologiczny ojciec odradził mi dalszą dyskusje z tobą i miał racje .
to nie jest forum to gadania o codziennościach dyskutuje z debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie bede dyskutował z debilem który jest chory na umyśle jesteś też chory psyhicznie .
olej go darth vader ma powietrze zamiast mózgu
Do Mateuszek:
Widzę że dalej kontynuujesz rozmowę z otępiałym umysłowo w dodatku kłamczuchem Goku ssj5 aka Darth Vader. Olej go w końcu bo pomyśle że jesteś taki sam upośledzony jak on i próbujesz się na jego głupocie dowartościować.
A co się tyczy ciebie, zidiociała, kłamliwa mendo, jeszcze raz napisz o mnie nieprawdę, cytuję:
"Mateuszek i maq chcieli mnie nakłonic bym też zaczął chodzic do koscioła"
"Jak skrytykowałem Dragon ball z ewolucja na stronie 106 to maq uznał mnie za uposledzonego psyhicznie"
"Wspólnie z maq genialny kruk 2 uważa że dragon ball z ewolucja ma wiele wspólnego z anime"
To pojadę z tobą tak ostro że nawet stacja tv4 ci nie pomoże. Hehe
Wara ci ode mnie czubie!
........
Właśnie Kazimierz masz racje w 100 % . Masz racje żebym ignorował Mateuszka tylko trudno mi nad emocjami zapanować gdy Mateuszek zamienia to forum w dyskusje o niczym a nadodatek jest przekonany że ja zjechałem maq a to nie ja tylko gosc o pseudonimie dupa pupa a ja tylko sie z nim zgodziłem to tyle .Mam pytanie kazimierz ; Uwierzyłes Mateuszkowi i maq że moje nicki goku ssj5 i darth vader to ta sama osoba ?? . A co do ciebie maq ;
Zacznij brać leki na uspokojenie .
........
........
Kazimierz masz racje że tutaj było dużo osób o różnych nickach tylko kłopot w tym że Mateuszek uważa że tworzę sobie masę nicków i jest przekonany że nikogo ta petycja nie obchodzi są ludzie jak maq co mu uwierzyli . Ja naprawde wierze w powrót dragon ball to anime jest cześcią mnie
............
ciesze sie że lubisz taką muzyke ja lubie różne muzyki słuchać
| This discussion has been closed. |