Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
db wróci wiem to wieze w to głęboko
Niedługo wejdzie Dragon Ball Kai Z saga Buu!
Pewnie zaraz ktoś napisze że nie ma takiego kanału.
Wystarczy pójść do swojej sieci telewizyjnej i za jakieś 60zł można mieć taki full wypas.
Ja posiadam Wszystkie Filmowe Kanały Cyfry+ i sportowe i z telwizji n! i płace 77 zł
Więc drogo nie jest jeśli stać nas na płacenie za internet to 60 zł znajdze się na taki pakiet
Re:
fajnie że nie długo wejdzie saga Buu Dragon ball Z Kai tylko nie wiem czy wiesz lecz są osoby jak ja którzy nie mają tego knału . Mateuszek twierdzi że na sage Buu dragon ball z Kai trzeba czekać pare lat więc chyba sobie kpi masz racje że 77 zł nie jest drogo .
brawo !! rosną podpisy !! szanse na powrót dzieciństwa do tv są coraz większe !!
łoł wspaniale rosną podpisy oby tak dalej . Dzieciństwo powróci do tv i dawna magia db ożyje na nowo
dragon ball jest ideą na życie musi powrócić do tv !! To co teraz tv puszcza to szkoda słów
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
mógłbus nie przesyłać takich stron ? To nie jest forum publiczne
Db wróć !!!!!!!!!!
Re:
dragon ball nie jest bajką to jest anime pamiętaj o tym . Masz racje że db to jest coś a nie jakieś pokemony .
brawo !! Ale fajna ilość podpisów szanse na powrót dzieciństwa coraz większe . Magia db ożyje na nowo !!
Re:
Zaczynam sie zastanawiać czy podobnie jak Mateuszek nie zwątpiłeś w powrót db . Jesli tak to po cholere tu zaglądasz ?
| This discussion has been closed. |
to nie jest forum publiczne tylko forum o db .
Goku wracaj jak najszybciej !!!!