Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
a kto to jak nie ty ?????????? przestań sie zgrywać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeżeli mówisz prawde gostek to Mateuszek lub ten gość od gier co link przesyła sa chorzy z nienawiści i potrzebny im jest psyhiatra . Bez urazu napisałes do Mateuszka czy do mnie ??????
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
jesteś jednym z kretynów Mateuszek własanie kolejnym z nich jest ten gosciu od linku gier który przesyła i ewentualnie gość od tandetnych nagród to kolejny kretyn
do gościa od linku gier ; Nie zaśmiecaj petycji nikogo nie obchodzą twoje strony z grami są fajniejsze gry od tych które proponujesz .
do Mateuszka ;
Pewnie ty podałes temu gosciowi od gier z strone z tą petycją ?
czy ty gosciu od gier myślisz że ktokolwiek ci wejdzie w strunę ??Grubo sie mylisz .
czemu gostek mnie i brawuki sie czepiasz ? To ten gość od gier tutaj włazi i petycje zaśmieca . Mogłem sie domyślić ze twoje bez urazy było mylne . Jesteś idiotą jak Mateuszek . I czemu wularnie sie odzywasz ?????
w naszej rodzinie oboje rodziców rządzi . Nie zasmiecaj petycji !!!!!!!!!!!!!!!!!!
??
wyjasnienie sytuacji
Kazimierz chętnie ci wyjaśnię w petycji Wcześniej gostek zaczął pisać wulgarne komentarze później pojawił sie nowy kretyn który przesyła linki do gier i zaczął sie podszywać pod mój nick i brawurki a także gostka i mysle że Mateuszek podał temu gosciowi tą strone . Następnie Mateuszek zapowiedział swój powrót do petycji zaczął sie przechwalać że przeciwieństwie do mnie ma prace . Masz racje że mamy przestać sie oczerniać i chciałbym cie przeprosić ale pseudo fanom jak Mateuszek i gostek wydaje sie że to jest forum .
This comment has been removed by the person who wrote it.
najwspanialsze anime wróć do tv . Te dzisiejsze pogramy zawierają tylko alkohol i wulgaryzm . DB ma w sobie wiele pozytywnych wartości trzeba ratować dzisiejsze pokolenia od głupot tv .
Do kazimierz ;
Jak nie dać sie sprowokować pseudofanów db którym wydaje sie że te komentarze to forum ? . Oczywiscie oni sie mylą .
No tak
racja Kazimierz ale nie stety pseudofani db jak Mateuszek i gostek zamieniają te komentarze w forum publiczne zamiast isc na oneta i tam wylewać żale i wchodzić na naszą klase masz racje że oczernianie sie nic nie da .
Kazimierz znowu ktoś zaczyna wulgarnie pisać i chce zamienić komentarze w forum publiczne . Mysle że pseudo fani db wchodzą tutaj żeby zapobiec podpisywaniu petycji uważają że skoro oni zwątpili to każdy ma zwątpić i zaprzestać podpisywania . Są jeszcze nie którzy którzy uważają że lepiej obejrzec legende w necie a oglądanie tv uważają za przeżytek i chcą żeby każdy w necie oglądał i nie chcą zrozumieć że ogladanie na necie nie jest w pełni legalne .
| This discussion has been closed. |
jesteś gostek chory z nienawiści idź sie leczyć to samo tyczy sie Mateuszka