Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
nie zamierzam z tej petycji odejść tylko dlatego że jest kilka osób jak ty którym sie wydaje że ta petycja straciła sens . To nie jest forum publiczne ani portal randkowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goku wracaj jak najszybciej !!!!!!!!!!
wojownicy Z muszą wrócić jak najszybciej tv puszcza kompletne bzdury które lasują mózgi dzisiejszym widzom
dzisiejsze programy tv zawierają w sobie tylko wulgaryzm i alkohol i nie mają nic z moralności ani przekazów życiowych . DB ma w sobie wiele pozytywnych wzorców na których fani jak ja sie wychowali i zawiera wiele momentów z poczuciami chumoru z których mozna sie posmiać .
Goku wracaj ze swoją rodzinką i przyjaciółmi jak najszybciej !!!!!!!!!!!!
nie zamierzam stracić nadziei i być kolejnym pseudofanem nigdy !!!! Nie zamierzam z tej petycji odejść !!!!! Mówie serio nigdy z tej petycji nie odejde !! Jak sie zdaży bede musiał opuscic petycje to tylko na krótko i bede tutaj wracał
są osoby którym sie wydaje że lepiej jest obejrzeć db w internecie nie są świadomi że oglądanie w sieci nie jest w pełni legalne . Ja jestem jednym z fanów db który z radością obejrzy w tv db jak bedzie kiedyś emisja od nowa .
Najwspanialsze anime musi wrucić do tv jak najszybciej !!!!!
Nie odejdę z tej petycji !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta petycja nie jest miejscem na forum publiczne ani portal randkowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odzywasz sie wulgarnie i nie zamierzam zniżać sie do twojego poziomu żeby też wulgarne komenatze pisać ani gadać nie wiadomo o czym bo te komentarze nigdy nie były i nie będą miejscem na takie komentarze . To forum o db tylko i wyłącznie . To nie jest forum publicne ani portal randkowy !!!!!!!!!
Minęło spro czasu od ostatniej emisji db w tv . Czas na odswiezenie wspomnień goku wracaj
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
możliwe całkiem Mateuszek ale mało brakowało a te komentarze zostały by zamienione w portal randkowy . To wiedz że te komentarze nie są forum publicznym
to nie jest portal randkowy dziewczyno zapamiętaj to sobie .
@ Mateuszek
Nie zauważyłeś że ich komentarze zamieniają petycje w portal randkowy ? Wiem że takie komentarze nalezy nie zwracać uwago lecz dzieciaki same prowokują do tego . Nadal upierasz sie ze te komentarze są forum publicznym czy już nie ?
| This discussion has been closed. |