Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Gostek upokuj sie idioto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy tobie jest tak trudno zrozumieć że stacja o wszystkim decyduje !!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej wyzywać od idiotów mojego krewnego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takich jak ty trzeba leczyć w psychiatryku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy tobie naprawde sie wydaje że skoro wy pseudo fani zlezliscie sobie takie pwody to każdy ma z tąd odejsc ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestesteś wrednym szczylem i w dodatku zle wychowanym !!!!!!!!!!!! Zarzuciłes mojemu krewnemu że ma kiepską edukacje ?!!!!! Za kogo ty sie uwazasz . Nie jesteś wcale mądry i inteligetny tylko totalnie głupi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to juz jest szczyt wszystkiego żebyś udzielał głupie rady swego debilnego mistrza Mateuszka !!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz głowe wypełnioną powietrzem jak balon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udzielasz rade w stylu ; Co to za problem poczekać i napisać ?!!!! jesteś dowodem idiotyzmu Mateuszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obaj zamiast rozumu macie powietrze !!!!!!!!!!!!!!!
Jest to właśnie szkoła Mateuszka . Udało mu sie zmanipulować nie których wiernych fanów DB którzy uwierzyli w jego brednie i teraz będą kontunułować jego dzieło udzielając te same rady które uważają za mądre i inteligentne w zaś w rzeczywistości to bujda . Napisałaś słusznie Brawurko gostek nie jest mądry i inteligenty tylko totalnie głupi i wraz z Mateuszkiem zamiast rozumu ma powietrze
Super petycja
prawda petycja super
Ty kurwo jebana czyli goku ssj 5 co ty obrażasz mego kumpla chcesz w ryj? Już ja tu ze swoimi kolegami zrobimy z tobą porządek czyli z Frankiem, Gordżem, Pimpkiem i Józkiem. jeszcze raz powiesz słowo to masz kapcia w ryj gwarantowanego
Tak jest chlopaki dołóżcie mu.
Tak jest @Mateuszek. Tobą też się zaopiekujemy. Masz nasze poparcie
Panowie zapomnieliście o tej dziwce Brawurce. Ją trzeba zgwałcić i wywalić do rowu. Ze szmatami trzeba krótko. Będzie spać zdzira jedna
A no tak jeszcze ta szmata jebana. Więc jeszcze słowo na mojego kumpla i Mateuszka pajace jedne zasrane to my się wami zajmiemy. Z nami nie ma tak lekko
Mateuszek zdemaskowany
Jedą chwilke !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisałeś tymi kilkoma komentarzami Mateuszek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest krórki czas róznicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To ty jestyeś Pimek Johny i Franek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
Mój kewny i tak sie tym nie przejmie już wie że to ty Mateuszek pisałes tymi nickami . Jeśli naprawde byli by twoi kumple to byłby długi czas róznicy miedzy nickami . Rozszyfrowałam cie tępy idio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie zdajesz sobie ze sprawy tępy idio Mateuszek że takie grozby są karalne za coś takiego idzie siedziec do wiezienia . I nie zamierzam cofnąć tych słów które o tobie pisałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po za tym jesteś zle wychowany do tej pory oskarżałeś mojego krewnego że on pisze kilkoma komentarzami !!!!!!!!!
Coo co ty wygadujesz tępa dzido. Szmata
Brawurka mówi prawde o tobie rozszyfrowała cie pisałeś tymi nickami jaki pimbek Johny i Franek jesteś chamski i bezczelny . Pisząc takie komentarze jesteś dowodem jak zostałeś zle wychowany. Ja wulgaryzmów pisał nie bede . Nie bede zniżał sie do twego poziomu . Masz itelekt równy zeru
Re:
i jedynym twoim kumplem jest gostek i chyba w odrużnieniu od ciebie nie pisze takich wulgaryzmów . Nie johny pmpek i Franek są to twoje nicki jest którótki czas róznicy miedzy tymi komentarzami
Oby ponownie Mateuszek nie zaczął sie wydrurniać jego intelekt jest równy zeru . Po za tym został zdemaskowany pisząc tymi nickami udowodnił jak został zle wychowany .
Wy zaraz zostaniecie po ryju szmaciarze. Mateuszka osobiście nie znamy więc to nie my. Jeszcze słowo i was znajdę i dostaniecie po ryju
tak jasne Johny bo sie ciebie boimy . Niby Mateuszka nie znacie ????? Miedzy jego nickiem a twoim jest krótka minuta róznicf wiec mateuszek przestań sie wydurniać wiem że to ty . Chętnie cie naucze dobrych manier
Nic Mateuszek nie osiągniesz . Nie uda ci sie zapobiec dalszemu podpisywaniu tej petycji ani tym bardziej bym ztąd otrzedł
do pseudofana DB
PRZYJMIJ MATEUSZEK DO WIADOMOŚCI ŻE NIE ODEJDE Z TĄD !!!!!!!! NIE UDA CI SIE ZAPOBIEC PODPISYWANIA TEJ PETYCJI . ! Żniżasz SIE DO TEGO ABY PISAĆ WULGARYZMY JESTEŚ żałosnym i smutnym człowiekiem . Weś SIE ZAJMIJ SWOIMI SPRAWAMI ZAMIAST Wtykać NOSA W nie swoje sprawy
Co z tego że jest 21 wiek ? tv PUSZCZA KOMPLETNE GŁUPOTY
Kurwa idoto zjebany zasrany. Pojebany i kurwa drętwy. Ja nie jestem tymi kolesiami. To był po prostu przypadek. Oni weszli na tą stronę w tym samym czasie co ja. I przestań się mnie czepiać chory psychicznie człowieku. Ja pierdole co za idioci żyją na tym świecie.
to ty jesteś chory pshicznie Mateuszek !!!!!!!!! Nikt normalny i zdrowo umusłowy nie pisze w petycji wylgarnych komentarzy jak ty i twoi szurgnieci kolesie !!!!!!!!!!!!!!!!!! I Nie wpaja że pora najwyższa odejść z tej petycji skoro tacy jak ty znalezli sobie 3 powody wyssane z palca !!!!!!!!!!!!!!!!!! . Wcale się nie dziwie mojemu krewnemu goku ssj5 że po rozmowach z tobą był zawsze wściekły !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zbulwesowana twoim szczeniackim wychowaniem !!!!!!!!!!!!!!!!! To wszystko jest twoja szkoła zmanipulowałeś ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
''
po 1 Nie udziela sie Autor petycji
po 2 mały wzrost poparcia petycji
po 3 brak odrzewu ze stacji .''
pograzasz sie idioto