Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
nie chce być nie miły w nicku jest błąd powinien być Przedstawiciel a jest Przedtsawiciel . Mam nadzieje że kultowe DB powruci do tv
Dzięki że zauważyłeś. Tak to jest gdy się pisze w pośpiechu. Co zresztą sam zauważasz często u siebie. Jeszcze raz dzięki wielki
dopisałem do swego nicku orginał ponieważ wielu pod mój nick sie podszywało i wypisywało brednie
Oby kultowe DB szybko do tv eruciło
soey za bład chciałem napisać wróciło nie eruciło
Pora na powrót wspomnień !!! Wojownicy Z wracajcie !!!!!!
ciekawe jaka bedzie reakcja pseudofanów DB Mateuszka i jego kilki gdy przeczytaja komentarze .przedstawiciela tv 4 . Cikawe czy dotrze do nich że tv nie miało gdzieś petycji czy nadal beda swoje wydziwiać
A możesz przedstawić jakiś dowód, że jesteś tym przedstawicielem?.Nie chce tu żebyś podawał imienia
Mam nadzieje że kultowe DB powruci do tv , od ostatniej emisji mineło 13 lat . Kazimierz ma racje przedstaw jakiś dowód na to że jesteś przedstawiciem tv 4
W sensie co. Chcecie jakąś moją licencję tak? Obecnie piszę z mojego prywatnego komputera w domu i nie mam przy sobie moich dokumentów. Jak znajdę czas będąc w pracy to wam podeślę. Ocywiście część informacji będę musiał zacenzurować :)
Nie wiem jakiego dowodu chce kazimierz ale ja mam pytanie ; Czemu po trzech latach jest odzew ?W sprawie powrotu dragon balla
Odpowiedź jest prosta. Chcemy spróbować właśnie tego pomysłu, aby wzkaźniki oglądalności naszego kanału trochę wzrosły. :)
Nikt nie ma wątpliwości że by wzrosły, wystarczy spojrzeć na wyniki oglądalnośći axn spin, po dodani
wprost doczekać sie nie moge kiedy dawne czasy powrócą wraz z ponowną emsisją kultowego DB , które wychowało pokolenia np mnie .
Uwaga dostaliśmy pierwszą odpowiedź od kanału Fuji TV. Oczywiście odpowiedź jeszcze nic nie znacząca. Ale już jakaś jest. O to on
A dokładnie tłumaczenie z Japońskiego. Dlatego zzdania są trochę nie precyzyjne.
Witamy Polską telewizję.
Sprawa odnośnie licencji Dragon Balla jest obecnie rozpatrywana. Postaramy się jak najszybciej odpowiedzieć na waszą prośbę.
Pozdrawiam
rzecznik Fuji TV
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jak to się stało że pan zajrzał na to forum? Dlaczego wcześniej nie?
też jestem tego ciekaw
zgadzam sie z tobą Kall66 współczesne programy pokazują tylko przekleństwa , i nie stety młodsze pokolenia biorą z tego przykład . A potem sie dziwić że rośnie wulgarne społeczeństwo
jak DB sie pojawi [ tylko wiadomo kiedy ] to bedzie można nieszczesny telewizor włączyć . I oby młode pokolenia przekonały sie czym są prawdziwe wartości życia , a to nastąpi kiedy db bedzie wznowione
Kosmiczni Wojownicy to gra inspirowana anime Dragon Ball ! Zagraj Goku lub Vegetą, przejdź ciężkie treningi, stocz epickie walki, pokonaj wrogów zagrażających mieszkańcom Ziemi, a nawet całego wszechświata!
- Brak uciążliwych reklam
- Kilkaset lokacji i zadań do wykonania
- Fabuła AF
- Poziomy SSJ
- Światowe Turnieje Sztuk Walki
- System Smoczych Kul
rozumiem że chce chcesz zainteresować ludzi aby zagrali w te gry . Ale mógłbyś nie wklejać takich stron ???? Nie wiem jak inni fani zaragują ale mnie sie to nie podoba
| This discussion has been closed. |

Dlaczego drogi Kazimierzu nie wierzysz? Nie chcesz wierzyć to nie wierz. To tak jakbyś nie wierzył w to że DB powróci do TV. Czekamy nadal na odpowiedź od Fuji TV w sprawie licenci :)