Koncert the GazettE w Polsce!
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Oh taak. Masz racje! Bo wszyscy chodzą na koncert, żeby zobaczyć dwójkę przytulających się facetów. Nie po to, żeby posłuchać dobrej muzyki i pobawić się w dobrym towarzystwie. Gdzie tam! My tylko chodzimy na koncert, po to żeby zobaczyć "tani fanservice" -.-
Szczerze? też w to wątpię. Ale, póki nie spróbujemy, nie przekonamy się ;))
Kiyomi, masz rację. Co to taka Polska w porównaniu z Tokyo Dome? To jest NIC. Ale gdzieś w głębi serca mam nadzieję, że kiedyś zobaczę Ich w Polsce. Oo tak :D
No nic. Nie pozostaje nam nic innego, jak mieć nadzieję, i czekać na cud :D ^^
Dziękuję Wam ^ ^
Myślałam, że to w ogóle nie wyjdzie, a tu proszę :3
I uda się nam, tylko musimy się postarać!
Im więcej głosów, tym szybciej media się tą petycją zainteresują i Gazetto o tym usłyszy ^ ^
Teraz jak szalona wysyłam ją do wszystkich znajomych i nawet nieznajomych :D
Miejmy nadzieję, że to wszystko wypali i za niedługo wszyscy się spotkamy na koncercie naszych idoli ^^
Re:
a dir en grey ? Versailles ? Jakos ONI przyjechali, wiec czemu gazettE nie da rady ?
i nie nie tylko po "tani fansetvice" podpisuję/podpisujemy tę petycję. grunt to muzyka!
dobra byli w tym Tokyo Dome ale MYV też tam grał a do polski przyjechał! nie stawiajcie The GazettE na równi z pustymi amerykańskimi gwiazdkami! ja nadal wierze że nas odwiedzą. bo polscy fani są the best!
GAZE rock is not DEATH
jednoczmy się!
Re: Re:
+ Miyavi i D.
tez sobie zadaje to pytanie. Wiesz, wmawiam sobie, że DeG, D, Verailles i Miyavi puślili w Japonii "plotę", że jesteśmy zajebistą publicznością, i że wiele zespołów się do nas przekona (w tym także TG ^^). Ale to tylko moje chore myśli xD
Ale miejmy nadzieję, że to wszystko wypali ;3
i love all...............kocham was
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re:
"a dir en grey ? Versailles ? Jakos ONI przyjechali, wiec czemu GazettE nie da rady ?" "+ Miyavi i D. "
Ale nie wiem czy zauważyliście że ŻADEN zespół, który aktualnie jest w PS COMPANY nie przyjechał do Polski...Miyavi zawitał do nas juz po odejściu z tejże wytwórni... coś w tym musi być, nie?
Re: Temat
This comment has been removed by the person who wrote it.
Najlepiej patrzeć na wszystko przez Amerykańskie okulary
Ej no...
Ja w to wierzę.. I nie przestanę ;3
Qurcze...
| This discussion has been closed. |