Koncert the GazettE w Polsce!
Skontaktuj się z autorem petycji
faNka J-Rocka <3
I loVe the GazettE *.*
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Masz rację zgadzam się :):) . TROCHE BYŁO TYCH japońskich zespołów w Polsce . Gazeci też przyjadą !^ ^
Mam nadzieję, że uda się nam ich ściągnąć *u*
Zbieramy ile tylko możliwe, a jak ktoś zacznie marudzić, ze to bez sensu to dostanie strzała w pysk!
Ale podpisów przybywa xD
mam nadzieję, że coś się ruszy...
<3
Dla niektórych jest to spełnienie marzeń, także i dla mnie... Czemu miałoby się nie spełnić?
koncert się odbędzie, damy czaduu razem z nimi, a potem będziemy to opowiadać naszym wnukom! :D
optymizm to podstawa zwycięstwa kochani :D
Czasami nasz naród doprowadza mnie do nerwicy, ale ciesze się, że w takich sytuacjach mogę powiedzieć, że jestem dumna :D
Ciekawe ile kosztował by bilet na ich koncert... A co mi tam, dla The GazettE cena nie gra roli!!
Re: Re: Ohayo!~~
Jasne . Nie będę prosic ich , żeby przyjechali . Bo to i tak nic nie da . I dlatego zaczęłam kombinowac , a wiedz , że masz kolegów / koleżanek , którzy ci pomogą , dasz sobie radę . Przynajmniej wiesz , że masz satysfakcję , że nie siedzisz na tyłku i nic nie robisz , tylko Z głową w górze , zachwycona / zachwcony , że SPEŁNIASZ SWOJE MARZENIA i pomagasz innym na Zralizowanie ich . Jest trudna sytułacja . Ale ja wierzę , że chociaż bym miała czeka 13 , 14 lat . Będe stała na koncercie Gazeciaków :3 w polsce . Bo i tak postawię na swoich , dojdę do celu! . Chociaż by grad padał , chociaż by padał deszcz , chociaż by miało sie palic , przyprowadzę Gazetów do Polski , będę starała się cholernie , aż do ,,ostatniej kropli krwi'' .
Starajmy się , abyśmy dumni stali na koncercie The Gazette !~~ *.*
Czekajmy , robiąc wszystko co sie da , na Gazeciaków . =.=
Racja
Gdyby było mi dane być na ich koncercie... Brak mi słów, żeby opisać, jak wiele to dla mnie znaczy. Będę na nich czekać tyle, ile będzie trzeba. Jestem pewna, że prędzej czy później nastanie ten dzień, gdy chłopaki postawią swe nogi na polskiej ziemi i dadzą nam tak wspaniałe emocje, jakich nie doświadczyliśmy w całym swoim życiu! ^^
All hail Gazetto!!!
GAZEROCK IS NOT DEAD!
| This discussion has been closed. |