Koncert Violetty w Polsce.
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Koncert Tini
oj no niewiem napszykład ja mieszkam daleko od warszawy
koncert violetty
#154: Kocham cie Violetta !!!!!! - Violetta
hej to ja wiktoria ja chcem cie poznac z moją siostrą weroniką i ciebie prosimy rzebys zalatwila twuj koncert w polsce w warszawie i jak sie zgodzisz i załatwisz ten koncert w warszawie to bede wtedy tobie wdzieczna i muwie ci to odrazu ze bardzo lubie twoje piosenki a naj bardziej HOY SOMOS MAS bo to naprawde bardzo fajna piosenka choc wiem ze muwisz po HISZPANSKU a i tak jak muwilab jak to zalatwisz a szczegulnie w warszawie wtedy bede tobie wdzieczna papa i prosze ciebie zalatw to papa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???.........
you came to the Polish have a lot of fans here certainly buy a ticket
Maddie
składam petycję o przyjazd Violetty i reszty do Polski pewnie to bedzie w Warszawie ,ŁODZI WROCŁAWIU LUB KATOWICACH w któryś z tych miejsc i jeszcze może byc w Ergo Arenie w Gdańsku
Moim zdaniem to świetny pomysł żeby zorganizować taką akcje ....
Jako fanka Violetty bardzo chciałabym posłuchać jej na żywo i dostać od niej autograf ... ale to tylko marzenie ...
Chciałabym żeby taki koncert był także w Polsce...więc bardzo się cieszę, że ktoś wpadł na taki pomysł....
Najlepiej w Rzeszowie lub Krakowie....
*)
Re: leonetta
Bardzo chcemy koncert Violi w Polsce obojętnie gdzie, ale w P O L S C E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martina usłysz nas.
| This discussion has been closed. |
Violetta