Petycjeonline.com

Naruto w telewizji

Skontaktuj się z autorem petycji

Gość#76 Apr 19, 2014, 16:48
Bardzo dobry pomysł ,lecz dobrze byłoby ,gdyby naruto nie miało dubbigu.
Anonymous#77 May 28, 2014, 12:35
CHCEMY!!! <3
Naruciak#78 Jul 30, 2014, 08:36
Fajnie by było gdyby Naruto i Naruto Shippuden byłoby w polskiej tv brakuje takiej anime. Mimo, że dużo osób narzeka ze anime to pranie mózgów. Co jest nie prawdą bo w Naruto dużo ciekawych sie nauczylam, a szczegolnosci zeby sie nie poddawac co jest okazane w tej anime. Jak na taka anime powinno byc duzo glosow :o trzeba jakos to wypromowac..
Gość#79 Sep 13, 2014, 09:33
Jestem za: D
Gość#80 Dec 29, 2014, 19:21
Popieram chętnie obejrzę naruto w telewizji jak byłem mniejszy to oglądałem naruto na jetix ale przestali go emitować nwm dlaczego ponieważ oglądalność była duża szkoda mi było gdy niemogłem obejrzeć następnych odcinków

PS: Czekam cierpliwie na emisje popołudniowa
grzechu#81 Jan 18, 2015, 19:41

Filip

Jestem za by naruto było emitowane w telewizji najbardziej jednak chciałbym zobaczyć "Naruto Shippuuden" z lektorem PL może AXN Spin podejmnie się tego wyzwania z tego co wiem to naruto shippuuden nigdy niebyło jeszcze emitowane w polksiej telewizji na stronach internetowych można oglądać naruto z lektorem lub dubbing PL a Naruto shippuune jest dostępne z Napisami PL i lektor IVO więc chętnie obejrzę naruto shippuuden z normalnym lektorem PL xD

Jeśli chcecie oglądąć naruto to klikni na ponisze linki:

1.naruto shippuuden napisy PL

2. naruto dubbing PL

3. naruto napisy PL

OGLĄDAJ W TELEWIZJI ONLINE AXN SPIN HD "weeb.tv/online/axnspin" I niewiem jak teraz ale kiedyś tam leciało naruto Lektor PL 

OGLĄDAJ W TELEWIZJI ONLINE 24h Naruto PL "weeb.tv/channel/naruto"

PS:Czekam na emisje naruto shippuuden w polskiej telewizji , dajcie znać jak będzie już coś wiadomo na ten temat xD

JA#82 Oct 07, 2015, 21:44

coś strasznego

Gość#83 Jun 12, 2016, 18:20

jan ostaszewskiRe: Filip

Gość#84 Sep 12, 2016, 16:21
To swietny pomysl