Ocalmy bary mleczne
Skontaktuj się z autorem petycji
Bary mleczne są BARDZO ważnym elementem naszego miasta, ba! wielu miast w w Polsce! chodzą do nich wszyscy: studenci, osoby biedne oraz dobrze zarabiające, turyści, wiem, poniewaz sama jestem bywalczynią od lat. Jako Polka jestem dumna z tego, że je mamy! Nie wyobrażam sobie, żeby można w nich było jako przyprawę używac tylko soli, to niedorzeczne! Akurat przyprawę, którą powinniśmy ze względów zdrowotnych ograniczać?? Już nie wspomnę o tym, że w wielu potrawach polskich inne przyprawy są podstawowymi składnikami!! Stanowcze NIE dla wprowadzanych zmian!!!
niby komuna zaprowadziła nas na skraj przepaści, minęło jednak 25 lat, a nasz rząd (i rządy poprzednie) - spadkobierca solidarności - doprowadza do tego, że już z tej przepaści spadamy. trzeba za wszelką cenę się zatrzymać i zacząć wspinać. trzeba się jednak pozbyć wszystkich, którzy rządzili do tej pory. Inaczej, spadniemy tak, że będziemy się podnosić ze 100 lat - jeśli w ogóle będzie to możliwe.
Popieram pieprz w barach, a żal mi ludzi ubogich , których nie stać na "WIERZYNKA"- ludzie nie mają co jeść a Radziowi pizzę BOR przywozi, to tyle żeby się nie denerwować !! Jak czytam takie artykuły to jestem za Brunonem K !!
Szkoda słów...
Bary mleczne. Komu przeszkadzają?
Przystępne ceny, smaczne potrawy, regionalna kuchnia. Komu to przeszkadza? Zostawcie w spokoju bary mleczne!
Re: popieram!
Też korzystam! Tak wyśmienitych placków ziemniaczanych i krokietów z kapustą, jak w jednym z krakowskich barów mlecznych nie jadłam w niejednej eleganckiej i drogiej restauracji. Zostawcie w spokoju bary mleczne!
Tymek
(7lat)
bo uwielbiam chodzić do barów z Rodzicami od 1-go roku życia i uwielbiam pierogi leniwe (we Flisaku) i ruskie (Pod Filarkami)
Tymek
(7lat)
| This discussion has been closed. |