! Ocalmy historię ! Ocalmy szkołę ! Chrońmy nasze pociechy !
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Trzeba tu jednak o czymś wspomnieć. Jak wiecie z wymysłów Starostwa został wyznaczony limit uczniów, aby otworzyć jakiś profil nauczania. Ustalono, że aby móc otworzyć klasę potrzeba min. 30 uczniów. Nie uzyskaliśmy niestety tego limitu i otworzyliśmy tylko jedną klasę. Natomiast tutaj podkreślam, że profil klasy LO w Drawsku Pomorskim, który również nie uzyskał wymaganego limitu został otwarty. I teraz się pytam! Gdzie jest sprawiedliwość ?? Brak słów!!
Pozdrawiam.
Będziemy bronić naszej szkoły!
Re:
#36: - Pisane na szybko, pod wpływem emocji ;) Błędów niestety nie można już poprawić.
Atrakcyjny teren pozwala na zaoszczędzenie czasu młodzieży na lekcje wychowania fizycznego.
Dlaczego, jeśli coś jest naprawdę dobre, pojawia się decydent,który "błyśnie" dla kariery kiepskim pomysłem. Ale dlaczego kosztem młodzieży czaplineckiej. Trzymam kciuki WALCZCIE DALEJ.!!!!!!!!!
Absolwentka LO Dorota
Re:
A niby czym budynek zawodówki różni się od budynku liceum? Nauczyciele zostaną Ci sami...
Re: Re:
A czym sie rozni szelet publiczny od Twojej lazienki? woda i papier jest ten sam...
Wy ludzie nie rozumiecie tego, że kiedy połączą Lo z Zawodówką i Technikum to będzie błąd ? Nikt nie uwaza ze tamta szkoła rózni się czymś od Liceum, ale nie ukrywajmy, ludzie z LO chcieli uczyć się w budynku przy ul. Parkowej a nie Grunwaldzkiej. Dla mnie jest to niepojęte. Jestem ciekawa czy osoby które podjęły taką decyzje, pozwoliłyby na to, by ich dzieci przyżywały to co teraz jest.. Nawet nikt nie wie jak to nazwać. Każdy żyje nutką nadziei, że się uda.. Ale nie ukrywajmy.. Nic już nie zdziałamy.. Choć siedziec z założonymi rękoma też nie wypada, więc działamy.
A,jak Starosta z Drawskiej dziury miesza,to wybierzcie nowego,albo...Znowu do powiatu szczecineckiego...Wybory ,za kilka dni...Tuskbus krazy...Trzymam kciuki!!!Pozdrawiam...
Re:
Witam,
pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych, że właśnie wniosłem w tej sprawie oficjalną skargę do wydziału nadzoru i kontroli Zachodniopomorskiego Urzędu Wojewódzkiego, mają do trzydziestu dni, żeby mi odpowiedzieć, szkoda, ze tak późno dowiedziałem się o tej sprawie... Ja także od dawna uważam, że Czaplinek powinien wrócić do powiatu szczecineckiego.
Re: Re:
#47: Zbyszek - Re: A czy wie Pan, że może nam Pan tym zaszkodzić, a nie pomóc...?
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.