Petycja_w_sprawie_kredytów_indeksowanych
Skontaktuj się z autorem petycji
wybory
Namawiam do bojkotu wyborów. Nikt z obecnych polityków nie zasługje na poparcie bez względu na opcję. Są oderwani od rzeczywistości. Tylko niska frekwencja może zmienić obecny beznadziejny stan polityki. Niska frekwencja oznacza de facto brak umowcowania społecznego dla tych którzy zostaną wybrani.
Bojkot chyba, niestety, dużo nie zmieni. Ja to już raczej oczekiwałbym, że frankowicze staną się zalążkiem jakiegoś ugrupowania ludzi "myślących inaczej", bo takich którzy biorą sprawy w swoje ręce i walczą o swój los. Może to jest jakiś sposób - obecna sitwa polityczna jest zupełnie BEZWARTOŚCIOWA. Na dodatek chyba na smyczy banksterów
A ja mam wrażenie, że nasi rządzący siedzą jak jeden mąż w kieszeni banksterów. Zauważcie, że nikt z nich nie porusza w ogóle kwestii niezgodności przepisów i nielegalności tego typu konstruktów walutowych - wszyscy łącznie z prezydentem rżną głupa. Troszczą się wyłącznie o banki.
Pamiętajcie przy najbliższych wyborach!
Proszę poprzeć tę akcję. Należy kliknąć przez FB https://www.thunderclap.it/projects/22213-stop-bezprawiu-bank-w-chf
manifestacja 28 lutego w Warszawie!
nowa grupa na mBank
mBank niedozwolone - grupy dla kredytobiorców typu CHF w mBank/Multibank
"odfrankujmy" nasze umowy!
Kredyt CHF
Banki powinny zezwolic na przewalutowanie kredytow w CHF na PLN po kursie z dnia zaciagniecia kredytu. To by byla realna pomoc.....
w artykule pt.: „Polski rząd podłożył nogę frankowiczom” s z o k u j ą c a argumentacja ekonomiczna (a nie prawna!) rządu PO – PSL, de facto wyrażająca w październiku 2014 r. (!) (Ewa Kopacz została premierem w dniu 22.09.2014 r.) nadrzędną troskę o interesy finansowe kilku banków działających w Polsce (a nie ich klientów) w piśmie do unijnego Trybunału Sprawiedliwości.
| This discussion has been closed. |