Petycja w sprawie ustawy o ochronie zwierząt doświadczalnych
UWAGA!!! MANIFESTACJA 26 LISTOPADA, GODZ. 12:00 POD SEJMEM.
STOP!!! męczenia i powolnego zabijania !!!! Chcesz eksperymentować ? To eksperymentuj na zbrodniarzach i zwyrolach co siedzą na dożywotce w pierdlu .Pewnie kilku samych się zgłosi
Pozdrawiam serdecznie
Małgorzata
Szanujmy zdrowie i życie zwierząt!
One nas nie krzywdzą!
Odwzajemnijmy im się tym samym!
Brawo - oby sie udalo i jak najwiecej ludzi wzielo udzial w manifestacji! To skandal, ze politycy chca pozwolic na maltretowanie zwierzat jakby w Polsce bylo tego jeszcze malo. To skandal, ze zamiast sie rozwijac - cofamy sie do czasow barbarzynstwa, bo ta ustawa bylaby aktem barbarzynstwa i prymitywizmu! Skonczmy wreszcie z krzywdzeniem zwierzat - one sa skazane na nas! Wystarczy wejsc do schroniska, by zobaczyc, jaka krzywda wyrzadza zwierzeciu czlowiek - niby istota wyzsza. I na czym ta wyzszosc ma polegac? Na kolejnym przyzwoleniu zadawania zwierzetom bolu? Trudno pojac, zeby cos takiego moglo przyjsc normalnemu czlowiekowi do glowy! Wstyd i hanba!
Ta ustawa jest skandaliczna. Jestem całym sercem ze wszystkimi osobami, które swój czas i wysiłek poświęcają na ratowanie zwierząt nie tylko doświadczalnych.
Ewa Korczyńska
W środę o godzinie 12 to większość ludzi będzie pracować. Czemu nie weekend, a już jak to ma dzień roboczy to nie o normalnej godzinie?
Oby manifestacja miala tak donosny ton by przedrzec sie przez stopery w uszach KAMIENNOSERCYCH decydentow. To wstyd dla nich, że dopuscili bodaj do mysli taki pomysl juz nie mowiac o wcieleniu go w zycie a chanba dla narodu ze tacy ludzie nas reprezentuja i decyduja za nas.
Re:
A ja mam rehabilitację, ale rzucę to i pojade pod Sejm!
Bo wiem co się dzieje za drzwiami laboratoriów-uwierzcie, że tam są obozy koncentarcyjne.
ustawa
"Zwierzę, jako istota żyjąca, zdolna do odczuwania cierpienia, nie jest rzeczą. Człowiek jest mu winien poszanowanie, ochronę i opiekę." To jest w treści ustawy o ochronie zwierząt. Jak można zatwierdzać druga ustawę sprzeczną z tą pierwszą????!!!!!!!!
#przeciw okrucienstwu !!!