Podwyższenie zasiłku pielęgnacyjnego osobom niepełnosprawnym
Skontaktuj się z autorem petycji
Popieram osobę Niepełnosprawność którzy walczą o podwyższenie zasiłki pielęgnacyjny.
Przez wiele lat Państwo nie wprowadzili waloryzacje na zasiłki pielęgnacyjne więc za to ze nie wprowadzone waloryzacje to dlatego że dołączyłem się do podpisanie petycje na online. Tak jak reszta z ludzi którzy mają mało zasiłek pielęgnacyjny to również mam mało 153 zł ale wiecie co że nie którzy mają zasiłek pielęgnacyjny od MOPS to dostają tylko 153 zł i jeszcze ten ktoś ma zasiłek pielęgnacyjny od ZUS to mało prawdopodobnie że dostaną podwyższenie waloryzacji zasiłki pielęgnacyjne od ZUSie ale nie mogę potwierdzić na ten temat o podwyższenie od ZUSie bo tak o tym tematu w Sejmu zamilknęli się i tak po prostu nic nie rozumiem jak my osoby Niepełnosprawni jak mamy żyć na taki mały zasiłek pielęgnacyjny a życie po prostu wzrasta cen na rynku? To żenujące! To jak mamy żyć na taki mały zasiłek? Szkoda o tym gadać więc liczę na WAS którzy walczą o podwyższenie zasiłki pielęgnacyjny to byłbym wdzięcznym bardzo że to walczycie/liście. To żądam na to niech dadzą co najmniej od 1500 zł na zasiłki pielęgnacyjne tak jak zagraniczne mają wypasione zasiłek pielęgnacyjne które to wyrówna taką kwotę od 1500 zł to w sumie taka kwota będzie dobrze ponieważ od kilku lat wcale nie waloryzowane to niech wyrównają wam pieniędzy za to ze nie podniesili wcześniej. A jednak na końcu to brak komentarza.
Jak najbardziej wspieram wszystkich rodziców dzieci niepełnosprawnych i jestem za zwiększeniem zasiłku pielęgnacyjnego.Sama jestem babcią dziecka z porażeniem mózgowym i łączę się w walce o każdy grosz na rehabilitacje wraz z córką,
potrzeba chleb
kraj środka Europy i gdzie w sposób skandaliczny wspiera się osoby niepełnosprawne. W tym przypadku w wysokości: 35 euro. To śmiechu warte. Petycja jak najbardziej słuszna tylko po co w tym polityka.
Nie wystarczy mi zasiłek pielęgnacyjny na naukę, na dojazd do szkoły, na obiady w szkole, byłbym wdzięczny, aby było większe pieniądze niż 153 zł.
i na lekarstwa
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |