Podwyższenie zasiłku pielęgnacyjnego osobom niepełnosprawnym
Skontaktuj się z autorem petycji
Podpisuję petycję, dlatego że ...
Jestem samotna niepełnosprawnych,
bardzo mało renta i zasiłek pielęgnacyjne,nie jest bogaty jest ciężkie warunki,mam dużo problem.
Temat Prosze podwyzke
Prosze o podwyżkę
Jestem Niesłyszący od pierwszego roku życia. Oczywiście mam zasiłek pielęgnacyjny 153 zł tylko wystarczy?? Powiem szczerze Wam wiecie ile kosztuje te aparat słuchowy+bateria?? no to jest bardzo drogie jak nie wiem co.... Szukałem praca dziennie dla osób niepełnosprawnych ... w tym czasie pracodawców nie zaakceptują mnie jako niesłyszący :/ Ludzie!! Przecież mam ręcę i nogi jestem bardzo zdrowy... Mam poważne problem.... ciekawe co dalej będzie żyć?? Ja potrzebuję rodzina, dziecko, kilku ubrań dla dziecka, praca i przyszłości... Bardzo Wam błagam proszę o podwyżkę dla zasiłki pielęgnacyjnych..
Temat
WIOTKOŚĆ MIĘSNI I STAWAÓW MAM ORZECZENIE O STOPNIU UMIARKOWANYM 2 GR - RENTA SOCJALNA 610 ZŁ I 153 ZŁ PIELEGANCYJNEGO TO DLA MNIE ZA MAŁO BY MÓC SIĘ GODNIE UTRZEYMAĆ ZALEŻNA JESTEM OS OSÓB 3 SAMOTNIE WYCHOWUJE 9 LATKA KTÓRY TEZ JEST CHORY PO 3 LATACH ZABRANO MU ORZECZENIE MIAŁ NIECHARMONIJNY ROZWÓJ BYŁO PO 3 OPERCAJACH URODZIŁ SIĘ WADĄ WRODZONĄ TERAZ CZEKAM NA BADANIE BIEGŁYCH I SPRAWĘ W SĄDZIE OD ROKU BO GO PONOĆ PRZEREHANBILITOWAŁAM ON A TEZ NADAL WYMAGA OPIEKI
NA NEGO MAM ALIMENTY 500ZŁ I 106 ZŁ RODZINNNE
ŁACZNIE NA NAS DWOJE 1350 ZŁ W MOPSIE PRZEKROCZYŁO MI 1 , 33 ZŁ I NIECHCIELI UDZIELIĆ POMOCY
NIE PROSIŁAM O TĘ KRZYWDĘ ALE CHCĘ TEŻ JAK KAŻDY CZASEM SOBIE COŚ KUPIĆ LEPSZEGO A NIE TYLKO NAJATANSZE BĄDZ UŻYWANE . chce pojechac na wakacje - dziecka edykacja w szkole też mnie sposro kosztuje i dojazdy które jak miałam orzeczenie miałam dofinansowanie i miałam możliwośc woożenia go przez kierowców do szkoły i ze szkoły - dośc zabrali nam te 230 zł to też wszystkie inne przywileje -Jestem zła bo osoba niepełnosprawna zawsze już taka będzie je stan się może poprawić jesśli bedzie konttynoułowane lexczenie a gdy się je przerwie moze sie tylko pogorszyć
zróbcie coś z tym bo tak nie moze byc ze nawet w mopsie idac o pomoc ja niepłenosprawna musze wykazac sie dochodami liczą się cyferki a nie człowiek
dla mnie każde pieniądze są potrzebne i wydatne na pożyteczny cel .
edyta
Janusz
This comment has been removed by the person who wrote it.
.Re:
To malo zasiłku pielęgnacyjnego 153zl to powinno podwyzke kase.
z góry dziękuję...
| This discussion has been closed. |