PROTEST PRZECIW LIKWIDACJI PRZEDSZKOLA NR 63 BYTOM
Skontaktuj się z autorem petycji
Mam nadzieję, że wtorkowe zebranie będzie konstruktywne i przyniesie ulgę skołatanym sercom wszystkich dzieci, rodziców, całemu personelowi! Nawet zupełnie postronne osoby na wieść o planowanym "posunięciu" naszych władz nie mogą wyjść z szoku z powodu bzdurnego pomysłu! Stare powiedzenie mówi: "Władza uderza do głowy" - coś w tym jest...
zgadzam się z Tobą
pewnie nasz "wspaniały Urząd" ma inne plany bardziej opłacalne wobec tego budynku!!!!!!
Re: Re: Re:
Wszyscy dobrze wiemy iż BCR chce przejąć przedszkole kosztem naszych dzieci.Przecież dzieci mogą być razem jak do tej pory.Moim zdaniem przedszkole powinno być pod nazwą INTEGRACYJNE a nie izolować dzieci chore od zdrowych.Potem się można dziwić że nie ma tolerancji w społeczeństwie.Dzieci powinny wychowywać się razem i wiedzieć że jest ktoś inny kto może różnić się od nich.
Re: Re:
DOKŁADNIE pewnie ktoś na stołku wysokopostawiony ma już plan zagosodarowania tego budynkui dobrze podpłacił aby nasze kochane pociechy wyladowały na ulicy po co sie przejmować tymi najmłodszymi oni i tak GŁOSU NIE MAJĄ!!!!!!! t eraz liczy sie tylko to ILE MOŻNA NA TYM ZAROBIĆ !!!!!!!! .Po co inwestować w nasze pociechy i ich edukacje przecież to nasza przyszłość!!!!!!!
WSZYSTKICH ZAPRASZAMY NA ZEBRANIE
Re:
Przypomniało mi się, że kilka lat temu (nie pamietam, czy za kadencji obecnej władzy w Bytomiu...) były plany likwidacji szkół artystycznych w Bytomiu! Nasza duma i kuźnia talentów - szkoła baletowa i muzyczna. Na szczęście zostały, chociaż rozmowy były aż w Warszawie! Może i teraz wszystko dobrze się skończy? Taką mam nadzieję i tego wszystkim zainteresowanym życzę!!!
Re: Wtorkowe spotkanie
piszesz głupoty ich jak nie walniesz pałą odrazu tp się nie opamiętają
| This discussion has been closed. |
Re: Wtorkowe spotkanie
#75: TK - Wtorkowe spotkanie
To jest prawidlowe postepowanie w takich sprawach a nie wszystko na hurra zalatwiac i pod wplywem emocji. Nie jest tak ze juz likwiduja i nikt niema nic do powiedzenia. Mieszkancy moga wiele zdzialac trzeba tylko z glowa to robic! Tak jak pisalem we wtorek sie okaze ile rodzicow bedzie chetnych do rozwiazania tej sprawy z korzyscia dla nas i przedszkola!