RATUJMY MDK nr 2 w POZNANIU
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Czy to prawda, że jutro tj. w piątek 9.12 o godz. 18:00 ma się odbyć jakaś pikieta/spotkanie przy MDK przy ul. Za Cytadelą?
Podobno to miasto ma aspiracje w zakresie kultury.
Ta decyzja to skandal.Dopiero kilka dni temu odbyły się jakieś poważne rozmowy
na temat kultury i organ tego miasta, IKS był inspiratorem. Gadanie. A fakty podajecie Państwo, Wy.
Przy okazji.Podaję adres mojej strony www andrzejgorny. pl Być może znajdziecie Państwo tam coś, co by Was interesowało.
w imię piłki nożnej - zamieniają w "ściernisko" ...
Wstyd - Panie Prezydencie !!!
Re:
komus lokal pasuje. Grobelny dostal w lape i zamyka. nie liczy sie nic, oprocz pieniedzy. tak zawsze bylo, jest i bedzie. albo nowy kosciol otworza...
Panie Grobelny, Pan już się "napracował" dla tego miasta. Następnych wyborów pan nie wygra. Mówią to panu młodzi ludzie, których ma pan gdzieś. Likwiduje pan szkoły, obcina nauczycielom nadgodziny, likwiduje MDK-i. Mówi to Panu młode pokolenie. Powinno być Panu wstyd !!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
W I T A J C H A Ł T U R O ,
NIECH ŻYJĄ PSEUDOKIBOLE
BO JA ICH PRZEDEWSZYSTKIM WOLĘ .
/LECH...było braci trzech.../
witaj chałturo,
niech żyja pseudo kibole
bo ja ich przedewszystkim wolę.
/lech...jeden z braci trzech/
Re: Re:
Zdecydowanie! Wszystkie trzy MDKi mają zostać zprywatyzowane.
Przeczytajcie artykuł z 2 XII.
MDK 1, 2 I 3 powinny wspólnie się zorganizować i działać jak najszybciej, by nie dopuścić do prywatyzacji tych placówek. Liczę też na ostry sprzeciw Rady Miasta Poznania.
Re:
Dokładnie budują za miliard(razem z drogami dojazdowymi)coś z czego pewnie nigdy nie skorzystam-na starym stadionie byłem 2 razy w życiu.A z tego Euro nic nie będę miał może prócz okazji dostania w gębę ok kibiców którzy słyną z kultury.
Obserwując to co się obecnie dzieje, dochodzę do wniosku, że pod względem podejścia do kultury, oświaty żyjemy w czasach gdzie najmądrzejśi i posiadający największą wiedzę są urzędnicy. I pod tym względem nic się nie zmieniło od lat 20 tych i to w Rosji !
| This discussion has been closed. |