RATUJMY MDK nr 2 w POZNANIU
Skontaktuj się z autorem petycji
Poznaniaku
Połączenie sił
Dowiedziałam sie, że likwidowana jest 2 wiec w jej sprawie napisałam teraz jest kwestia wszystkich i sądze, że można tę petycje traktować dla wszystkich. Racją jest fakt iż tworzenie 150 innych petycji w tej samej sprawie nie jest dokońca dobre, dlatego zapraszam do podpisywania wszystkich nie tylko tych co walczą o MDK 2, ale też o MDK 1 i MDK 3.
Pozdrawiam i dziekuje za podpisy!
Re: skoro tylu was tutaj to dlaczego sami się nie zorganizujecie i nie zrzucicie na MDK?
A dlaczego z moich pieniędzy i mojej sąsiadki, która także nie ma na to najmniejszej ochoty i wszystkich innych, z którymi o tym rozmawiałam, grobelny każe sadzić krzaczki wokół stadionu i co trzy mecze zmieniać murawę? Nie każdy jest kibicem, ale każdy ma lub będzie miał dzieci i chce, aby rada miasta przez nas wybrana, zapewniła im swoimi decyzjami optymalne warunki do rozwoju.
Poznaniaku, zrzucamy się na MDK płącąc podatki!
A to, że prezydent ma wizję i autorytarnie stwierdza, że potrzebne są cięcia w oświacie i kulturze mnie nie przekonuje. Niech tnie stanowiska w licznych biurach magistratu, w których rzesze urzędników nawet nie udają, że coś robią.
Te argumenty prezydenta nie przekonują nikogo, kto ma choć trochę oleju w głowie. Tak, jak napisano już wiele razy, ktoś ma interes w tym, aby atrakcyjne działki, jakie zajmują MDK, mogli przejąć deweloperzy.
(Sama tego nie wymyśliłam, powiedział to Ś.P. Andrzej Szczypiorski w prywatnej rozmowie podczas wizyty w pewnym małym mieście na Zachodzie Polski),
Dziekuje wszystkim!
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: U?ycie wulgaryzmu
| This discussion has been closed. |