Petycja o sygnalizację świetlną na ul. Towarowej w Tychach
Skontaktuj się z autorem petycji
Ile musi zginać jeszcze ludzi,żeby ktoś zza biurka raczył zareagować.Współczuję Rodzinie,która straciła dzieci,ogromna tragedia,a mnie ogarnia smutek....
Ja byłam potrącona na pasach w 1986 roku.Miałam wtedy osiem lat to cud że przeżyłam. Miałam silne stłuczenie lewego biodra,jak świadkowie mówili mojej mamie to leciałam jakby ktoś kukłę żucił. Kierowca wtedy nie dostał kary a ja ....ja teraz czekam na operację biodra która ma być w 2022 roku.Muszę mieć operację,ponieważ po tylu latach biodro nie jest już takie jak powinno być.Kość jest już zniszczona.Do pewnego momentu nie bolało mnie tak bardzo,ale od pewnego czasy zaczęłam nawet utykać na tę nogę.Kara dla takich osób powinna być bardzo surowa i to nie w takim więzieniu gdzie jest telewizja czy siłownia,ale bez tego,żeby był sam bez niczego i bił się z myślami do końca życia!!!!!!
Dziwię się że komukolwiek chce się tam chodzić z małymi dziećmi w porze wieczorowej, w dodatku w taką pogodę! Przecież to już są obrzeża miasta, niezbyt przyjemna okolica na spacery z wózkiem! Nie wiem co by musialo mnie zmusić żeby iść tamtędy po zmroku wśród tych samochodów rozpedzonych.
| This discussion has been closed. |