Gąsiu za Holecką

Picsart_23-12-05_19-24-37-1631.jpgSzanowni, szanowne

Jak wiemy, odbywa się katastrofalna fala samowolnych rezygnacji z telewizji TVP. Odejście Pani Holeckiej staje się faktem autentyczniejszym z każdym dniem nadejszłym. Odchodzą również inne osoby, które wystraszone w popłochu kopyta za pas biorą i biegną w przód przed siebie.

Zapewnić mogę ja ratunek temu i do czasu nadejścia zmiany na lepsze, jestem w stanie zastąpić wyżej wymienioną i innych w bredniach mówieniu. Czuję się osobą wystarczająco dobrą do gadania tego co mi pasek na dole na język przyniesie. Robić to mogę, póki kompetentniejsze osoby na owym stanowisku się znajdą, a, jak wiemy wszyscy, nastąpi to raptem tuż za chwilę.

Spragniony sławy, chętny na przygarnięcie odprawy, zebrać pragnę podpisy Wasze.Czy chętne i chętni bylibyście bym Holecką zastapić wszedł czym prędzej. By ta odejść już mogła na zasłużony odpoczynek, raczej do końca jej kariery, albowiem gdzie indziej myślę miejsca chyba nie znajdzie.

Podpisując, akceptuję, że Gąsiu będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych przeze mnie w tym formularzu.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych podanych w formularzu w następujących celach: