Jeja Premium

RATUJMY JEJE.

Trudno ukryć, że jeja teraz przeżywa mocny regres, gdy flashówki wyginęły, a inne podobne serwisy posiadają znacznie większą społeczność, przez co i więcej materiałów, które nie raz prześcigają jakością jeje. W celu podratowania serwisu wzywamy Moderacje do działania, w imieniu użytkowników czujących się przywiązanych do portalu proszę o wprowadzenie systemu wspierających, wzorowanym na tym z YouTube. Za niewielką opłatę uiszczaną co miesiąc (10-15 zł) można by było otrzymać „wyróżnienia” np. w postaci plakietek przy niku. Pieniądze zyskane w ten sposób można by było przeznaczyć na rozwój strony lub jej reklamowanie w celu poszerzenia podumierającej społeczności.

Podpisując, upoważniam Dawid do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.