My Naród Polski ! Żadamy sprawiedliwości dziejowej ! Żadamy reparacji wojennych od narodu niemieckiego , za zniszczenia i mordy , podczas drugiej wojny światowej

Petycja Narodu polskiego w sprawie reparacji wojennych

My Naród Polski , niniejszą petycją żądamy od rządu polskiego , rozpoczęcia zdecydowanych działań ! My Naród Polski  żądamy od Prezydenta RP , Premier rządu , posłów i senatorów , od wszelkiej władzy w Naszym kraju , wystąpienia na drogę sądową przeciw państwu niemieckiemu !

Naród niemiecki jest spadkobiercą i kontynuatorem trzeciej rzeszy ! Jest beneficjentem drugiej wojny światowej ! To niemcy , nie jacyś faszyści , naziści czy inni kosmici Pierwszego września 1939 roku rozpoczęli drugą wojnę światową ! To niemcy , grabili , plądrowali , mordowali , zmuszali do niewolniczej pracy Polaków ! To niemcy wspólnie z ukraincami w roku 1944 wymordowali tylko w Warszawie ponad dwieście tysięcy kobiet , dzieci i starców ! To niemcy zniszczyli , spalili stolicę Polski , Warszawę ! To niemcy podczas drugiej wojny swiatowej wymordowali przeszło SZEŚĆ MILIONÓW obywateli Polski !

Niemcy są odpowiedzialni za zniszczenia w Naszym kraju ! Do dnia dzisiejszego prężnie działają niemieckie firmy , które w czasach drugiej wojny światowej , prowadziły współpracę z Hitlerem ! Prowadziły doświadczenia na ludności w NIEMIECKICH Obozach Śmierci !

W przeddzień , kolejnej rocznicy wybuch Powstania Warszawskiego przeciw niemieckiemu okupantowi ! My Naród Polski Żądamy !! Żądamy konkretnych działań , mających na celu dokończenie sprawiedliwości dziejowej , jakim jest zadośćuczynienie krzywd wyrządzonych przez niemców , Narodowi Polskiemu !!

Życia ludzkiego , nie można przeliczać na pieniądze !!

My jednak , żądamy zadośćuczynienia w imieniu zamordowanych , męczonych , gwałconych !

Podnosimy głowę i głos w imieniu naszych przodków ! Mamy prawo , a nawet obowiązek , domagać się zadośćuczynienia krzywd wyrządzonych przez niemców !!

Krew przelana na ulicach Warszawy , przez jedenastoletniego Powstańca , Krzyczy !!!

Krzyczy i woła ! Woła o sprawiedliwość dziejową !

Kolejne antypolskie rządy , pro rosyjskie , pro niemieckie ! Milczały ! Nie zrobiły NIC , aby Polska otrzymała należne odszkodowania ! To w wyniku cichego przyzwolenia , dziś na świecie pojawiają się hasła : Polskie Obozy Śmierci !! To w wyniku działań antypolskich rządów , dumny Polski Naród , został sprowadzony do roli niewolnika europy !

My , Naród Polski mówimy : NIE !!!!!!!!!!

Przyszedł czas rozliczeń , nadszedł czas zapłaty ! Do dzisiaj , żyją sobie spokojnie mordercy polskich matek , dzieci , starców ! Do dziś żyją spokojnie podpalacze Polski ! Dziś jest ostatni dzwonek , aby rząd Polski , głośno i wyrażnie zażądał od narodu niemieckiego , naprawy wyrządzonych krzywd !

Jutro nowi , muzułmańscy decydenci w Berlinie , zdecydowanie odetną się od historii niemiec ! Dziś , gdy jeszcze w Berlinie rządzą spadkobiercy nazistów, faszystów czy hitlerówców , jest ostateczna pora !

Ja jako wnuk i prawnuk polskich patriotów , walczących na frontach pierwszej i drugiej wojny światowej , prawnuk Sibiraka !! Żądam !! Ja nie proszę , ja żądam od rządu polskiego , prezydenta , premier , posłów , senatorów : Jedności , wspólnego działania , w celu osiągnięcia sprawiedliwości dziejowej !

Jedynie wypłata reparacji wojennych niemiec , na rzecz Polski , może ulżyć ofiarom i ich rodzinom

Swoją postawą i zaangażowaniem , pokażecie czy jesteście Polakami ? Czy kolejnymi antypolskimi sprzedawczykami , oszustami , złodziejami !!!
Nadszedł czas , na polski rząd dla Polski i Polaków !!!

Adamek Krzysztof

30 . 07 . 2017

Adamek Krzysztof . Obywatel Polski    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Adamek Krzysztof . Obywatel Polski do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.