My polskie matki Błagamy o pomoc nam i naszym dzieciom!!

Szanowni Państwo,

w imieniu tysiąca matek pokrzywdzonych przez sądy rodzinne w Polsce, którym zabrano dzieci i oddano w ręce ojców psychopatów, zwracamy się z prośbą o pomoc.

Na posiedzeniach niejawnych, na podstawie często fałszywych opinii biegłych psychologów, sędziowie bez wysłuchania obu stron podejmują decyzje o życiu bezbronnych dzieci. Zabezpieczają miejsce pobytu dzieci u ojców psychopatów, którzy stosując przemoc i manipulacje niszczą życie matkom i ich dzieciom.

Nie mamy, gdzie iść po pomoc, nikt nas nie chce słuchać. Kiedy zapadnie już decyzja o odebraniu dzieci matkom, dzieją się tragedie.

Dwie najświeższe z ostatnich miesięcy:

Monika_Drag.PNGEliza_Elena.PNG

Odpowiedzi Ministerstwa Sprawiesliwości - sądy są niezwisłe. Sprawy trwają latami, a my każdego dnia boimy się wyjść z dziećmi z domu, bo za rogiem czai się psychotata, które chce zabrać dziecko od kochającej matki.

Nie liczą się Twoje dowody, nie liczy się to, że jeseś dobrą i kochającą matką, ważna jest decyzja podjęta na posiedzeniu niejawnym, często bez wysłuchania stron, a potem już jest lawina. Nikt się nie przyzna do błędnej decyzji. Będą szli w zaparte - odwołujesz się, piszesz gdzie się da, składasz nowe wnioski i dowody, wydajesz tysiące na adwokatów i co?

I nic.

W końcu puka do Twoich drzwi kurator i zabiera Ci dziecko. Ot tak, po prostu.

Ratujcie nas!!!

Angelika Wiśniewska    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Angelika Wiśniewska do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.