Nie dla ideologii LGBT w powiecie siedleckim!!!!!!

Szanowni Radni Powiatu Siedleckiego,

Mieszkańcy powiatu siedleckiego zwracają się do Państwa z prośbą o skuteczne przeciwdziałanie szkodliwym wpływom ideologii LGBT w otaczającej nas przestrzeni publicznej. Wnikliwa analiza poczynań środowisk promujących postawy związane z wyżej wymienioną ideologią skłania nas do zabrania głosu w tej sprawie. Jako obywatele i rodzice czujemy się zgorszenia obscenicznymi sytuacjami, które mają miejsce podczas pochodów popierających postulaty grup społecznych tworzących tzw. „LGBT”. Profanacje, szydzenie z tradycyjnych wartości i agresja okazywano wszystkich ich oponentom jednoznacznie dowodzi faktu, iż nie są to działania przypadkowe i zmierzające do przywrócenia spokoju w naszym kraju. Wobec zaistniałych wydarzeń wzywamy Państwa do opowiedzenia za fundamentalnymi z naszego punktu widzenia zasadami moralnymi poprzez przyjęcie uchwały wyrażającej negatywne stanowisko względem propagandy LGBT w przestrzeni publicznej na terenie powiatu siedleckiego, a przede wszystkim funkcjonujących na nim placówek oświatowych.                                                                                                                      Z wyrazami szacunku                                                                                                 Mieszkańcy Powiatu Siedleckiego

Składając podpis, uprawniam Piotr Naumiuk do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.