nie dla swiatel w krynicznie

Petycja do GDDKIA Oddział we Wrocławiu

w sprawie całkowitego wyłączenia lub istotnej modyfikacji funkcjonowania sygnalizacji świetlnej w miejscowości Kryniczno (gmina Wisznia Mała) na drodze krajowej numer 5 Wrocław-Poznań.

Tysiące kierowców, podróżnych, mieszkańców miejscowości położonych między Wrocławiem, a Trzebnicą i dalej, którzy każdego dnia dojeżdżamy (i wracamy) do Wrocławia do pracy czy szkoły i tracimy paliwo, czas i nerwy stojąc w gigantycznym korku, spowodowanym sygnalizacją świetlną w Krynicznie zwracamy się do GDDKIA z prośbą o próbę znalezienia kompromisu pomiędzy naszym interesem, a interesem małej grupy mieszkańców Kryniczna, Rogoża i Malin, którym istnienie sygnalizacji ma ułatwiać życie.

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.