Nie przynoszę pracy do domu, więc i Moje dziecko nie przynosi prac domowych do domu.

Skoro tutaj jesteś, to masz dość tak samo jak Ja, nadmiaru prac domowych Swojego dziecka. Pokażmyl, Ilu nas jest, razem mamy siłę i może się uda.

Sama jestem mamą i mam jak każdy Swoje obowiązki. Ale dziecko jest dzieckiem. Samo Ministerstwo Edukacji Narodowej twierdzi że czym dłużej dziecko się uczy, tym gorzej przyswaja wiedzę. Nauczyciele nie radzą sobie z programem nauczania, i to My rodzice, mamy ich zastępować ?! To adekwatnie do oczekiwań od nas, powinniśmy dostać zapłatę !

Podpisujemy się pod petycja i zaczynamy działać !!! Niech nasze dzieci mają dzieciństwo, czas na zainteresowania, czas na zabawę !!!

Składając podpis, uprawniam Magdalena. M do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.