NIE WYRAŻAMY ZGODY NA REORGANIZACJE RUCHU UTRUDNIAJACĄ ŻYCIE MIESZKAŃCÓW ŻOLIBORZA i WARSZAWY!!

Jako mieszkańcy Żoliborza, Ochoty i Warszawy nie zgdzamy się by bez naszej wiedzy i konsultacji z nami został zmieniony ruch na jednokierunkowy na ponad 40 ulicach w związku z rozszerzeniem płatnej strefy parkowania, która w konsekwencji będzie równała się z :                                      Likwidacją obecnych miejsc parkingowych.                                                                                      Ograniczeniem dostępu do miejsc parkingowych ze względu na niewystarczającą ilość wyznaczonych miejsc, która drastycznie spadnie po zmianie organizacji ruchu i wprowadzeniu SPPN (do wglądu na planach )                                                                                                                      Utrudnieniem dojazdu służb uprzywilejowanych, takich jak pogotowie, straż pożarna, do osób potrzebujących (ulice jednokierunkowe )
                                                                                     Utrudnieniem dojazdu do szkół i przedszkoli                                                                                             Spiętrzeniem ruchu na dzielnicy Żoliborz ,Ochota i tym samym w istotnej komunikacyjnie części Warszawy.
                                                                                            Ogólną destabilizacją życia mieszkańców Żoliborza , Ochoty i w końcu całej Warszawy. Wszystkich tych którzy poruszają się po Warszawie samochodami.
                                                                                              Mieszkańcy będę zmuszeni jeździć na około do swoich mieszkań i domów ruch jednokierunkowy znacznie wydłuży czas dojazdów i niekorzystnie wpłynie na wszystkich mieszkańców Warszawy.

Dodatkowo nie zgadzamy się by zakłamywać informację jakie były podawane na konsultacjach z mieszkańcami dotyczących Stref Płatnego Parkowania ,wysokości opłat, dzielenia dzielnicy na niejasne strefy, a na końcu NIE zgadzamy się, żeby pomiary zajętości miejsc parkingowych były brane pod uwagę ,w związku z tym że przeprowadzono je w wakacje, gdzie z oczywistych powodów samochodów jest dużo mniej niż w ciągu roku .

Podpisując, upoważniam Katarzyna do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.