NIE ZGADZAMY SIĘ NA UBOJNIE ANIMEX W RAWICZU

DO:

Pana Grzegorza Kubika - Burmistrza Gminy Rawicz

Zwracamy się do pana burmistrza o zaprzestanie działań w związku z powstaniem ubojni ANIMEX w Sierakowie. Nie chcemy i nie zgadzamy się na kolejne rzeźnie na terenie Raiwcza. Nie chcemy mieć krwi na rękach! Jest wiele możliwości stworzenia innych, ciekawszych miejsc pracy, które dadzą także duże zatrudnienie. Nie chcemy smrodu i bestialskiego morderstwa. Panie burmistrzu prosimy by rozwarzył pan nasze PRZECIW.  https://youtu.be/WI8xCFi2UFw Z takim profilem działalności będziemy mieli do czynienia.

"W pobliżu tego miejsca znajduje się piękny rekreacyjny zbiornik wodny, gdzie latem mieszkańcy odpoczywają. Inwestycja zabierze nam nie tylko świeże powietrze, ale również pozbawi miejsca do rekreacji"

MY MIESZKAŃCY NIE ZGADZAMY SIĘ NA POWSTANIE UBOJNI ANIMEX !! Panie burmistrzu nasze NIE bedzie głośne. Jeśli trzeba to nawet na całą polskę. Nie zgodzimy się na coś takiego na naszym terenie.

Podpisując, upoważniam Anastazja do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.