NOWA SZKOŁA INTEGRACYJNA NA BIELANACH

Zwracam się z Prośbą o poparcie w utworzeniu dodatkowej szkoły integracyjnej na BIELANACH w budynku na Wrzeciono 24 po nieczynnym gimnazjum.
 W obecnych 3 szkołach integracyjnych nie ma miejsc dla potrzebujących dzieci, dzieci z orzeczeniem dzieci muszą chodzić do przeładowanych ogólnych szkoł, gdzie jeden wspomagający nauczyciel jest na 3 uczniów, a klasy są po 24/ 26os, dzieci z problemami potrzebują małych klas z podobnymi potrzebami. Dodatkowa szkoła podstawowa INTEGRACYJNA była by idealna by rozładować obecne ogólnodostępne szkoły, jest nawet problem by przenieść dziecko do innej placówki ogólnodostępnej z różnych powodów, mam odpowiedzi NEGATYWNE z prawie wszystkich szkół na Bielanach WIERZĘ  w PAŃSTWA MOC że w najbliższych latach uda się stworzyć szkołę integracyjną, PROSZĘ TYLKO O PODPIS TO NIC NIE KOSZTUJE A MOŻE KIEDYŚ I PAŃSTWU BYĆ POTRZEBNA TAKA SZKOŁA, NIE KAŻDE DZIECKO MOŻE IŚĆ DO SZKOŁY SPECJALNEJ, A W OGÓLNODOSTĘPNEJ NIE UMIE SIĘ ODNALEŹĆ TO BARDZO WAŻNE DLA DZIECI Z BIELAN.

EWA KALATA

EWA KALATA RODZIC DZIECKA Z POTRZEBAMI    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam EWA KALATA RODZIC DZIECKA Z POTRZEBAMI do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.