Oczyszczenie rzeki Zgłowiączki na odcinku Włocławek z roślinności

39070091_1731663916888644_5543427178420502528_n.jpg                      Zwracamy się do was z ogromną prośbą o podpisanie petycji, która będzie skierowana do Wód Polskich celem wyczyszczenia rzeki Zgłowiączki na odcinku przebiegającym przez Włocławek z roślinności ograniczajacy spływ rzece,poniewaz rzeka która w ostatnim czasie zaczęła bardzo zarastać co w efekcie psuje nie dość że wygląd niegdyś przejrzystej rzeki to nam jako mieszkańcom wizerunek naszego parku, który mógłby być piękna wizytowka naszego miasta Włocławeka

Przemek Komorowski, Alicja Michorzewska, Karolina Klimecka-Łaptuta    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.