Odwołanie trenera Reprezentacji Polski w piłce nożnej Jerzego Brzęczka

Zbigniew Boniek

Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej

Szanowny Panie Prezesie,

My niżej podpisani, prosimy o zwolnienie Pana Jerzego Brzęczka z funkcji trenera Reprezentacji Polski w piłce nożnej mężczyzn. Wyniki Pana Trenera są dramatyczne (trzy remisy i trzy porażki), widać, że nie ma on pomysłu na grę. Nie ma On doświadczenia w prowadzeniu zespołu na tym poziomie i stąd marne wyniki. Powołuje zawodników nie grających w swoich klubach i będących bez formy (np. Jakub Błaszczykowski). Pan Trener upokorzył nas w Lidze Narodów.

Mając na uwadze poprawę jakości gry naszej reprezentacji jak i zbliżające się eliminację do Mistrzostw Europy 2020 prosimy o zmianę selekcjonera.

Zatroskani Kibice
Piotr Borkowski, Filip Dzikliński, Piotr Gajewski

Piotr Gajewski, Wydział Nauk Politycznych i Studiów Międzynarodowych    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Piotr Gajewski, Wydział Nauk Politycznych i Studiów Międzynarodowych do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.